Sunday, March 13, 2016

sunday brunch look

Ensinnäkin pahoittelut niille, jotka sattui edellisen postauksen lukemaan. Olin nimittäin taas vahingossa kirjottanu koko postauksen englanniksi, haha. Välillä oon miettiny et pitäskö tää blogi muutenkin lätkästä vain yhelle kielelle, mutta sitten taas tuo enklanti saattaa joillekin olla liian raskasta luettavaa, vaikkei mun tekstit nyt mitään kovin hankalaa sanastoa olekaan. Kovasti mulla ois suunnitelmia tän blogin varalle, mutta pidetäänpä nyt ainakin vielä toistaiseksi kakskielisenä tämä.


Tämän postauksen asussa tosiaan hiihtelin tänään Oskarin Kellariin brunssille. Oli muuten eka brunssi, jolla oon käyny ravintolassa! Poikaystävän perhe oli siis kutsunu meijät tuonne ja siksi mentiin just tuohon ravintolaan. En ollu ko. paikassakaan ikinä käyny, mutta semmonen aika perinteinenhän se oli. Jos olisin nähny ulkona olevat ruokalistat ja niiden perusteella olisi pitänyt päättää menenkö sisään, niin olisin jättänyt menemättä jo pelkästään listan fonttien takia.. Brunssilista oli kirjoittettu Comic Sanssilla (??!) ja tavallinen menu semmosella kaunomaisella fontilla (tyyliin Lucida Calligraphy). Comic Sansista ei varmaan tarvi ees sanoa mitään, mutta toi kaunofontti ois voinu toki olla ok, ellei se ois kirjotettu CAPS LOCKILLA. Joo voi hyvvää päivää....... No se siitä avautumisesta, ruoka oli ihan jeppis, mutta ehkä ens kerralla jos joskus brunssille eksyn, niin kokeilen jotain vähän modernimpaa paikkaa :')

Niin, se asu tosiaan:

 

cardigan&dress - Gina Tricot | backpack - Matt&Nat | boots - Dr. Martens | beanie - Weebit ShopEnglish translation:
Omg, I accidentally wrote the whole last post in English! I guess the English speaking people don't mind, but maybe some Finns do. I have some plans for my blog, but I guess I will still keep writing the posts in both languages. It's kinda hard when I see that my outfits appeal more to foreigners, but still there's a lot of local stuff that I write about that is only interesting for Finnish people.

Anyway, that's what I wore today! Don't worry, I wore tights and shorts under the dress, haha.

13 comments:

 1. cool look!

  www.bstylevoyage.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Hey, add your looks to our fashion community http://www.thefashionstyles.com/activity/

  ReplyDelete
 3. Ai Oskarin Kellarissaki järjestetään brunsseja! Haha nauratti toi sun avauvuminen :D <3 Comic Sans on kyllä karsee. :D Muistan ku ala-asteella oli muotia tehdä Expage-kotisivuja ja vielä kovempaa muotia oli käyttää niillä kotisivuilla Comic Sanssia. Hahha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, brunssiksi sitä kutsuttiin, vaikka se oli kyllä vähän outoa kun siihen kuitenkin kuulu kolmesta vaihtoehdosta valittava pääruokakin ö.ö Mut hei hyvä jos nauratti :---D<3 Karisee kyllä ihan kaikelta uskottavuus, jos tota fonttia käyttää. Sen nimi on just siks COMIC sans, koska se on tarkotettu sarjakuviin :') T: fonttinatsi

   Delete
 4. Jossain Alpron (?) vanukkaissa on se makukohta kirjoitettu cinnamon cake fontilla mikä on ollu mulla kovassa käytössä omassa blogissa, niin en siksi halua ostaa niitä jälkiruokia. :D On mullakin ongelmat! :D
  xoxo Mella

  ReplyDelete
 5. Mieletön asu :) sulla on niin kiva oma tyyli, erilainen ja näyttävä :) tuo viimeinen kuva <3_<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! <3 Musta jotenki aina tuntuu et mun tyyli on jotenki ihan vääränlainen suomalaiseen makuun XD

   Delete