Wednesday, March 02, 2016

Birthday

Apua, meikä täytti eilen 27! En oo ehkä sisäistäny asiaa vielä, ku kuulen kuitenkin aika usein että näytän ikäistäni nuoremmalta, joten ei tuo numero niiin oleellinen ehkä ole. Onhan toi toki jo aika lähellä kolmeakymppiä, että sen puolesta ehkä vähäsen hirvittää.

Vietin mun synttärit kokonaan kotona, vaikka olikin tiistai, sillä mulla ei tällä hetkellä oo oikeestaan mitään menoja. Opparia pitäs yrittää kirjotella, jos tälle keväälle koittaa valmistua, mutta minnekään ei tarvitse kämpästä poistua. Tänäänkin oli tarkotus viettää meikitöntä päivää, mutta mun sähköpostiin kolahti äsken mielenkiintonen illalliskutsu (josta kuulette lisää myöhemmin), joten piti sutata naama ja valmistautua henkisesti. Kuudeksi pitäs ehtiä keskustaan!


Musta tuntuu että tän postauksen kuvat ei nyt yhtään sovi toisiinsa ja jätin yhen kuvan poiskin, mutta en kuitenkaan malttanu jättää pois tätä kuvaa mun kakusta. Tein siis tämmösen sitruuna/mangojuustokakun, joka oli muuten ihan älyttömän hyvvää! Kerranki tuli jopa ihan nätin näkönen kakku, sillä mun tekemät ruuat ja leipomukset on kyllä ihan ok makusia, mutta näyttävät yleensä aivan hirveiltä sössöiltä :'''D

020316C

Ja siihen asuun. Tää nyt oli siinä mielessä vähän feikki juttu, sillä kävin ulkona vaan viemässä roskia, joten tuon takin (H&M, kirpparilta 5€) kuuluminen "päivän asuun" on ehkä vähän liioteltua..

020316A 020316BKämpillä hiihtelin siis tuossa crop topissa (50snt kirpparilta), äidiltä perityissä suorissa housuissa ja Gina Tricotin vyössä (3€), eli aika halpa oli meikän juhla-asu :''D Lauantaina ois tarkoitus nähä isompaa liutaa sukulaisia, joten ehkä panostan juhlavampaan pukeutumiseen silloin!


020316E
Viimesenä muttei vähäisimpänä, poikaystävältä lahjaksi saatu ruukkuruusu. Sain äitiltä vielä toisen samanmoisen ja pikkusen palmun mun veljeltä ja sen tyttöystävältä. Huomaa kyllä että porukka tuntee mut hyvin ku ne ostaa tommosia kasvavia kasveja leikkokukkien sijaan! Ei siinä, kyllä ne leikkokukatki ois kivoja välillä pöydällä, vaan enhän mää ite ainakaan semmosia raaski ostaa ja nuo mullassa olevat kestää yleensä pitempään.English translation: 
I had my birthday yesterday! I'm supposed to be 27 now, omg. My birthday was just a lazy day at home with cake, haha.

8 comments:

 1. Paljon onnea! :) Hui kamala, itekki täyttää tän vuoden pulella 27 ja onhan sitä jo vanha! :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Emmi - ollaan kohta jo mummoja..... :')

   Delete
 2. Onnea hei! :) Mullekki oli tullu kutsu tuonne iltajuttuun, mutta huomasin sen vasta äsken :'D Harmi, ois ollu kiva kokea se! Jos siis ees on sama juttu mihin olit menosa;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Nina! Jep, oli varmaan sama juttu! Oli aika lyhyt varotusaika :-----D

   Delete
 3. Noi sun hiukset, ah niin ihanat!


  elamanikuvina.blogspot.com

  ReplyDelete