Thursday, February 25, 2016

Matt & Nat - Brave

Huhhuh, nyt taitaa olla pientä opinnäytetyöasioiden välttelyä ilmassa, kun postaan näin usein! Tällä kertaa esittelyssä tänään postissa saapunut synttärilahja minulta minulle. Uhkaavasti näyttää nimittäin siltä, että vajaan viikon päästä ois taas tullu yks vuosi ikää lisää. Koska olin ettiny mustaa kameran kuljettamiseen sopivaa reppua jo iät ja ajat, päädyin sitten sijoittamaan sopivaan yksilöön vähän enemmän näin synttäreiden johdosta.

Kyseessä on siis kanadalaisen Matt & Nat -merkin Brave-reppu. Merkin tuotteet on vegaanisia ja sisävuoret on valmistettu 100% kierrätetyistä muovipulloista. Jos totta puhutaan, niin toi eettisyys ei oikeastaan ollu mikään valintaperuste tässä keississä, sillä käsittääkseni nää tehään kuitenkin Kiinassa ja en sitte tiiä sen tarkemmin että miten eettistä se toiminta siellä päässä todellisuudessa on. Mulle tärkeintä oli musta väri, vetoketju ja tarpeeksi tilaa kameralle + toiselle objektiiville. Tukeva rakennekaan ei todellakaan oo haitaksi painavia/kalliita kamerakamoja kuskatessa.Voitte kuvitella kuinka paljon ärsytti, kun kuukausien etsinnän jälkeen löysin oikeanlaisen yksilön netistä, mutta se jäi melkein saamatta! Katoin ensin Asoksen ja Zalandon läpi, mutta reppu oli sieltä loppuunmyyty, joten tilasin suoraan Matt & Natin nettikaupasta. 115€ hinta kirpas, mutta ajattelin että parempi tää, kun se että ostan jonkun vähemmän miellyttävän yksilön ja kadun sitä. Lähes kaks viikkoa ootin että reppu lähtis varastolta liikkeelle, ja kun vihdoin mun kyselyihin vastattiin, sanottiin että on paljon tilauksia, sun omas lähtee kyllä pian.

Seuraavana päivän sain mailin: "Tilauksesi on peruttu, tuote onkin loppuunmyyty. Tässä 10% alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi". Voin kertoa että hermot palo :'D Ensinnäkin, mitä teen alennuksella, jos ainoa tuote, jonka haluan, on loppuunmyyty? Toiseksikin, kyseinen firma oli tällä aikaa nostanut repun hintaa 130 euroon. Siitä voi jokainen sitten laskea että mitä tuo 10% hyödyttää... Siinä sitten raivoissani mietin että pitääkö alottaa etsinnän uudestaan ja menin onneksi tsekkaamaan Zalandon nettisivut. No sielläpä tuo reppu olikin taas valikoimissa - hintaan 94,90€!

Reppu on just sellanen kuin toivoinkin, mutta Matt & Natin omasta verkkokaupasta jäi kyllä huono maku suuhun. Googlaamalla löytää kyllä paljon huonoja arvoteluja siitä, miten kyseinen firma hoitaa tilauksiaan. Eli jos joku tätä lukeva tyyppi suunnittelee kyseisen firman tuotteiden tilaamista, niin suosittelen ehdottomasti tilaamaan jostain muualta, kuin suoraan heiltä.

Tätä reppua tuutte varmasti näkemään vielä monet kerrat mun kuvissa. Jäi tällä kertaa vähän harmittamaan, kun unohdin valoisaan aikaan ottaa kuvaa tuon repun sisuksista, jotta sen tilavuus ois paremmin havainnoitavissa :/ Noh, toisella kertaa!
English translation:
My birthday is coming up next week, so here's a backpack I bought for myself as a present. It's called 'Brave' and it's from a Canadian vegan brand Matt & Nat. The main reasons I wanted this backpack were the black color, zipper and enough room for my camera and one extra lens.

I love the backpack, but ordering it didn't go that smoothly. First it was sold out from Asos & Zalando, so I decided to order from Matt & Nat's own website, even though I had already read bad reviews about them. I just wanted the bag so desperately, since I had been looking for the right one for months. First I waited almost two weeks to get my tracking details and tried to contact them. I guess it takes few days for them to answer e-mails and when I finally got my reply, it said "Your order will be shipped shortly".

The next day I got mail saying my order has been cancelled since the backpack is sold out...... They must be going through some really big difficulties, since it took two weeks to notice that they actually cannot deliver my order. Anyway, they said "here's a code for 10% off from your next order". Like I would order something again, especially after they had raised the bag's price from 115€ to 130€ after I made my order.

Luckily I went to Zalando again after my order from Matt & Nat was cancelled and got the bag for 94,90€. Based on my experience and the reviews I've read, I'd recomment to order their products from somewhere else than their own site, since it seems that they cannot handle their orders.

7 comments:

 1. Todella, todella, todella tyyliläs reppu ikinä!!!!! Wow, menis kyllä heti tilaukseen, mutta on jo kolme kameralaukkua/reppua nii ei ihan viitti. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :'D no siis onhan mullaki noita kameralaukkuja ja yks reppuki, mut ykskään niistä ei oo semmonen et käyttäsin ilman sitä kameraa, eli oli pakko saaha uus XD tähä mennessä oon nimittäin aina vaan nakannu kameran jonku tavallisen suht siistinnäkösen repun pohjalle kaupungille lähtiessä, missä se ei oo sitte ollu kovin turvassa, saati helposti saatavilla ku ei oo ollu vetoketjua vaan nyörit -.-

   Delete
 2. Tuo reppu on kyllä tosi jees! Vaikka en repuista yleensä pahemmin välitä niin tuon voisin kotiuttaa koska vain :) Sekä vitsit mikä takki,aah pelkkää rakkautta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, toi on kyllä jees - varsinki ku mää en oikeestaan käytä mitään muuta ku reppua, sillä mun selkä ei kestä yhtään kantaa kameraa missään kassissa :| ja takki oli kyllä huippu löytö, nimittäin makso 25€, eikä ees haittaa et se on kokoa L :---D

   Delete
 3. Komea reppu! Järkkärin kantaminen on kyllä aina yks operaatio... Kameralaukut on sysirumia, ne huutaa "pölli minut mun sisällä on jotai tosi kallista!" ja eijeijei...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä!! :''D Kaikki kamerareput ainaki on semmosia miehekkäitä ja sporttisia asdfghhh.

   Delete
 4. Siis tuo on niin kauheaa ku huomaaki että joku tuote on loppuunmyyty! Voi sitä hermoromahdusta! Mutta onneksi sun kohdalla kakki pääty hyvin :) ihan mielettömän ihana reppu <3 tosi tyylikäs! Voisin mielellään ottaa itellenikin :)

  ReplyDelete