Saturday, December 05, 2015

waiting for x-mas

The Christmas windows of Stockmann department store in Oulu look really cute this year:

 

Ja sitten asiaan, joka ei liity noihin kuviin millään tavalla. Voi olla että monenkin tyypin ärsytysviisari nyt värähtää, mutta kirjoitetaanpa omia mietteitä taas kaiken kansan pällisteltäväksi. Meikän blogissa ei oo tosiaan koskaan mitään reenijuttuja ollut, eikä muuten tule olemaankaan. En tiiä onko teille käynyt näin, että suosikkiblogin vaateostospostaukset on jossain vaiheessa muuttuneet treenivaatepostauksiksi? Mukaan tulee myös muut selostukset treenaamisesta sekä siihen liittyvistä eväistä. Ja täähän on toki hyvä homma, kun ihmisiä alkaa oma hyvinvointi kiinnostaa ja monet varmaan saakin sitten itelleen sitä treenimotivaatiota näistä blogeista.

Noh, mää en oikeestaan saa mitään motivaatiota näistä postauksista, joten mää yleensä vaan surutta skippaan kaikki treenaamiseen liittyvät jutut. Meikää motivoi lähinnä se mitä omasta peilistä näkyy ja sen perusteella sitten harkitsen, että pitäskö kenties tehä jotain. Lähiaikoina oon ollu ihan super laiska, mutta toki musta kuntosalilla käynti vois joskus olla kivaa (etenkin jos ei tarvis mennä ulos - lähteminen on vaikeinta) ja sulkapallokin on ihan jees, mutta enimmäkseen mää tykkään nostella kahvakuulaa kämpillä tms. mutta eipä tulis mieleenkään tommosista jutuista ees kirjottaa mihinkään. Omasta kunnosta ja terveydestä huolehtiminen on ilman muuta älyttömän tärkeetä, mutta mulle se on jotenkin semmonen jokaisen oma asia.Mää luen blogeja lähinnä kivojen kuvien ja kiinnostavien persoonien takia. Tuommonen päivittäinen treenaamassa käyminen on vaan niin kaukana omista mielenkiinnon kohteista, että semmoseen on todella vaikeaa samaistua. Ja kai me jotain samaistumista blogeja lukiessa haetaankin? Mää en oikeesti saa mitään hirveitä kiksejä liikunnasta, vaan teen sitä lähinnä siksi että joskus on pakko, jos meinaa hengissä pysyä. Voi olla, että koululiikuntatraumoilla on jotain tekemistä asian kanssa, mutta uskon että ei mua liikuntablogit hirveesti ilman omia huonoja kokemuksiakaan kiinnostais.
 
Eikä muuten tarvikaan kiinnostaa. Ei kaikkia tartte kiinnostaa samat asiat ja voin kuvitella että meikän materialismipainotteinen blogikaan ei oo monen mieleen. Huvittavinta on, kun monesti bloggaajat laitetaan samaan nippuun ja vertaillaan keskenään, vaikka blogien aihealueet olisivat täysin erilaisia. Olipa blogin aihe mikä hyvänsä, eiköhän kaikille löydy ne omat lukijansa, jos taitoa ja tarmoa bloggaamiseen löytyy. Kaikilla on oikeus kirjottaa omaan blogiinsa just siitä mistä lystää ja yleensähän ne aiheet on just niitä itselle tärkeimpiä!En tiiä oliko tässä tekstissä taas päätä saati häntää, mutta tulipahan pohdiskeltua taas. Tän voi toki ihan vapaasti kuitata semmosena laiskan ihmisen katkeruuspostauksenakin, jos siltä tuntuu, mutta se nyt ei ihan ollu mun pointti kuitenkaan :'D Pitäs varmaan jättää nää pohdiskelut lahjakkaammille kirjoittajille ja keskittyä ite noihin kuviin, sillä luulen että se on se yleisin syy miksi te tätä blogia seuraatte, haha. En oo ees varma miks kirjotin tän, mut ehkä halusin tietää että onko siellä muitakin, joita vastaavat asiat ei oikeestaan kiinnosta?


English translation:
Just making a statement that my blog is never going to be about sports, haha. I'm the kind of person who doesn't really care to read about other people's training progress and stuff, but at least in Finland blogging about such things has become very popular. Of course sometimes I write about how I'm doing and so on, but I guess in my blog people are more interested in the photos than my personal life. How you are taking care of your health is kinda personal subject for me, so I don't really get any motivation from sport blogs, I just need to keep looking at my own mirror and it will tell me if I need to do something.

4 comments:

 1. Oon ihan samanlainen :P Ärsyttää välillä tää fitnessbuumi. Onneksi voi skippailla treenipostaukset, mutta harmittaa jos niistä tulee se pääasiallinen sisältö ja muunlaiset postaukset vähenee aiemmin kivoista blogeista. Jos muut tahtoo enää vain treenijutuista kirjoittaa niin tottakai voi mutta surkuttaa vaan omasta puolestani kun oon niin huono löytämään uusia suosikkiblogeja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, en oo yksin!! Kiitos, kun kommentoit, mulla oli jo vähän huono omatunto siitä et dissasin urheilujuttuja XD I know how you feel!

   Delete
 2. Täältä löytyy myös yksi treenipostauksista vähemmän välittävä. Liikkuminen on silloin tällöin hauskaa ja siitä saa hyvän mielen itselleen - vaan ei hyvää sisältöä blogiin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin kuvitella, että jos treenaa lähes joka päivä, niin se on jo sen verran iso osa elämää että pakostakin eksyy blogiin. Meille, joille liikunta nyt ei oo ihan niiiin iso asia, semmoset postaukset ei varmaan anna hirveesti :D

   Delete