Tuesday, December 01, 2015

outfit with Dr. Martens

Jee, vihdoin asukuvia! Kiire alkaa tältä erää olla historiaa, mutta tää pimeys ja sade ei yllättäen edesauta kuvaamista ollenkaan. Nää on näitä viikkoja, ku mää mietin et miks tässä maassa kannattaa ylipäätään asua :')

Mutta siis alotetaanpa kenkäjutuista, nimittäin kaikki varmaan on huomannu mun palavan rakkauden Dr. Martensin kenkiä kohtaan? Ne yhet kiiltonahkabootsit on tosiaan näkyny täällä vähän liiankin usein, joten tulin siihen tulokseen että ois ehkä aika laajentaa valikoimaa. Oon muutenkin heitelly pois useampia vanhoja kenkiä lähiaikoina, joten kahden uuden laadukkaan parin kotiuttaminen Pukumiehestä ei tuntunu niin pahalta (Jep, sieltä saa näitä kenkiä! Kiitti Annikalle vinkistä, haha). Seuraavassa asussa siis Dr. Martensin Flora Chelsea bootsit:

 
faux fur - Gina Tricot | faux leather pants - secondhand | shoes - Dr. Martens | scarf - Gina TricotJa toisena parina kotiutin Dr. Martensin Pascal Virginia mallin, joka on siis alla olevassa kuvassa vasemmalla. Joku vois kysyä et mihin tarvin kahet saman malliset mustat bootsit, mutta on noissa vähän eroja kuitenkin. Ensinnäkin -25 asteen pakkaset ei välttämättä oo noille vanhoille kiiltäville yksilöille kovin armolliset, koska tossa taitaa olla joku pinnote, kun noin hyvin kiiltää. En meinaa siis ottaa riskiä että tuhoan mun lempparikengät pahimmilla pakkasilla.

Noi Virginiat on siis semmosta jo valmiiksi pehmeetä nahkaa, eli ei myöskään vaadi sitä sisäänajamista, mikä Docsien kanssa yleensä on eessä. Noi kiiltonahkaset on semmosta jämerämpää nahkaa, eli kesällä ekoilla käyttökerroilla oli laastarit kantapäissä jo valmiina, sillä noi todellakin hiertää, ennen kuin muotoutuvat käyttäjänsä jalkaan sopiviksi. Kaikki ei ehkä ymmärrä miks kannattaa ostaa kengät jotka hiertää, mutta ite oon kyllä valmis kärsimään muutaman päivän sen takia, että saan hyvin istuvat ja kestävät kengät.

 


Että juu, meijän eteinen alkaa olla Dr. Martenseja täynnä, sillä poikaystävän omistuksessa on kans tommoset perusbootsit ja lisäksi vielä kumppariversiot niistä. Koreasta tuttu couple clothing on siis astetta lähempänä, kun tallustellaan samanlaisilla bootseilla (Koreassa pariskunnat siis saattaa olla päästä varpaisiin pukeutuneita täsmälleen samanlaisiin vaatteisiin...).

Pakko muuten vouhottaa vielä noista tekonahkahousuista, jotka löysin kirpparilta 1,25€:llä. Olin käyny jo sovittelemassa kaupoissa ainakin kuudet erilaiset tekonahkahousut, sillä mun vanhoissa on kuminauhavyötärö, jonka takia housut aina valu ja niitä piti olla koko ajan kiskomassa ylös. Kaupoissa olevat ei mitkään oikein napannu, mutta nää pöksyt oli aika hyvä löytö tolla hinnalla. Takataskut näistäkin kyllä puuttuu, mut ainakin vyötärö on sen verran korkee ettei mitään ylimäärästä vilku, haha.English translation:
Well yeah, I love Dr. Martens. I guess everyone is already fed up seeing me in my shiny black boots, so I ended up buying two more pairs to be able to sometimes wear different shoes, haha. My boyfriend also owns two pairs of Docs, so our hallway is starting to look like a Dr. Martens store....

2 comments:

  1. Kivat pökät, varsinkin noin kivaan hintaan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, jep! Harvoin löytää tekonahkahousuja , jotka ei ahista mutta ei myöskään roiku :D

      Delete