Tuesday, December 15, 2015

December sunshine

Nää on näitä päiviä ku mua ei oikein kiinnosta kirjottaa mitään, lätkäsis vaan kuvat tänne ja that's it. Vähän on ollu semmonen fiilis tän blogin kans muutenki, et mitäpä mää täällä turhaa jauhan, ei mulla nyt tekstin puolesta oikeestaan oo hirveesti annettavaa. Mietin jo jossain vaiheessa et riittäskö mulle oikeesti pelkkä instagram kuvien jakamiseen, mutta ehkä vielä ei oo sen aika.

Myös isoäitini ilmoitti löytäneesä tänne blogiin, joten terveisiä sinne vaan! Ei kuulemma vielä ehtinyt lukea kaikkea, mutta mää oon vähän sitä mieltä että ehkä ei tarvikaan :'') Muutaman vuoden eestähän täältä tosiaan näitä avautumisia löytyy..................


Mutta joo, vihdoin taas uusia asukuvia! (Huomautan etukäteen että kyllä, mulla on sukkahousut, ettei kenenkään tarvitse ihmetellä ku ei oo housuja pakkasella, haha.)

 
jacket & skirt - KappAhl | boots - Dr. Martens | shirt - H&M | necklace - EbayJa taas musta tuntuu että näitä asu- ja naamakuvia on liikaa! Jaksan aina ite valittaa kaikille siitä, kuinka en jaksa kattoo semmosia blogeja, joissa on samasta asusta joku kymmenen kuvaa..

Takki ja hame on muuten uusia, vaikka mun ei pitäs kyllä nyt ostella vaatteita. Oulun keskustan KappAhl lopettaa, joten siellä oli nyt -70% alennukset, joten en voinu vastustaa tota takkia ja hametta, joita olin katellu jo ennen alennuksiakin. Mokkanahkahameelle hintaa jäi pari kymppiä, kun alkuperäinen hinta oli n. 70€. Takki oli ollut alunperin 89€, mutta hinta oli pudotettu 60 euroon, josta sai vielä sen -70% alennuksen, joten oiskohan maksanu mokoma lopulta vain 18€.

Onneks oon tyhjentäny vaatehuonetta ihan kohtuullisesti, joten ei oo ihan niin huono omatunto ostoksista. Ja hei oottakaa vaan, kun näätte mihin oon säästäny rahaa! Tuli hankittua vähän tyyris joululahja itelle, mutta ei voi mittään, meni jo! :'DEnglish translation:
I don't really know if people care about the stuff I write here, so I was kind of thinking already that maybe I should just post photos on instagram. But it's not time to quit this blog yet, even though I found out that my grandma is now reading this, haha.

6 comments:

 1. Heei, pitääpä käydä tsekkaamassa toi KappAhl tänään kun käyn kaupungilla! :) Kiitti vinkistä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo hei käyhän, jospa siellä ois vielä jottain kivvaa! :3

   Delete
 2. kyllä me välitetään lätinöistä! pelkät kuvat on jotenkin tylsä vaihtoehto :<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha hyvä :DD en mää kyllä varmaan ossais loppujen lopuks ollakaan lätisemättä :---D

   Delete
 3. Mielestäni kirjoittaminen ei tosiaan ole ehkä sun vahvinta aluettasi, mutta kuvat on U P E I T A, olet kaunis ja tyylisi on älyttömän magee! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin no en mää ehkä tänne koskaan oo sen takia kirjottanukaan, että olisin jotenkin hyvä siinä, vaan lähinnä siksi että tulee kerrottua itsestä jotain, sillä monesti lukijat kaipaa vähän tietoa tyypistä kuvien takaa.

   Mutta joo, kiitos kehuista! :)

   Delete