Tuesday, November 03, 2015

what is this... a video?!

Hi! Just a quick video update in Finnish this time. It's just me babbling about my thesis and cooperations, so if you don't understand Finnish you are probably not missing anything important anyway, haha.Artikulaatio sucks, sori. Nyt myös muistin miks videon tekeminen on niin työlästä! Ei siinä, ku oot saanu kuvattua ja vielä editoitua vähän epätarkan materiaalis, niin sitte hoksaat että hups enpä ottanukaan mitään kansikuvaa tähän.. Noh, eipä siinä sitte ku ottamaan joku hieno pysäytyskuva videolta.. Juuh elikkäs.


Videolla näkyvä paita saatu yhteistyönä SheIn.com:ilta 8)

6 comments:

 1. great video you look so pretty!

  www.bstylevoyage.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. SIIIIIIIIIIIIIS miksen oo koskaan ees aatellu, että tottakai siihen saa otettua kansikuvan :D Miten se sit laitetaan siihen...?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis siinä mistä voi valita ladattaessa sen alotuskuvan ni on semmonen lataa oma kuva -nappi, jos on vahvistanu oman tilin. Mää joskus googlailin muistaakseni tätä jonkin aikaa :--D

   Delete
 3. Ihana höpöttelyvideo :)<3 oot niin luonnollinen näissä :) ja tosi kiva kun kerrot avoimesti kokemuksia tuosta nettikaupasta! Ja hei tsemppiä kouluhommien kanssa <3 kyllä aika näyttää sitten mitä valmistumisen jälkeen :) koita vaan olla stressaamatta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Emilia, ihana ku olit kommentoinu! Kiitos tsempeistäki, kyllä tää yhteiskunta onneks sen verran pitää huolta että ehkä se ei oo niin vakavaa jos ei oo ihan täysin selvillä mihin suuntaan valmistumisen jälkeen lähtee :)

   Delete