Monday, November 23, 2015

Friday in Coffee House

Jep, melko tapahtumarikasta on ollu tää elo täällä meijän pienessä kaupungissa blogiasioiden suhteen. Eihän tää tämmöstä yleensä oo, mutta ihan kivaa että täälläkin järjestetään juttuja bloggaajille, kun niin monet tapahtumat on yleensä Helsingissä.

Melkein hirvittää julkaista näin paljon tämmösiä postauksia peräkkäin, mutta toisaalta ei mulla nyt hirveesti muutakaan materiaalia ole. Opinnäytetyön produktio-osa vetelee viimeisiään, joten en tiiä mistä revin ees aikaa tän tekstin kirjoittamiseen.. Asukuvien ottaminen pimeässä ei myöskään ihan hirveesti oo kiinnostanu viime aikoina, joten siitä syystä semmosia kuvia ei vaan ole. Mutta täähän on sitä vuoden epäinspiroivinta aikaa muutenkin, joten eiköhän se inspis sieltä taas jossain vaiheessa löydy.

Viimeisimpänä tapahtumana Oulun Coffee Housessa tosiaan järjestettiin kutsutuille bloggaajille ilta, jossa pääsimme mm. tekemään omat erikoiskahvimme, nauttimaan valikoiman herkuista ja viettämään aikaa muiden bloggaajien kanssa.
 

Ekana piti tietenkin taas kaivaa kamerat laukuista ja napata kuvat eväistä, ennen ku ne katos parempiin suihin. Ruokaa tais tosin jäädä jonkin verran, sillä sitä oli niin paljon ja montaa sorttia, että eihän meikä ees jaksanu maistaa kaikkia, yhyy.
 

Kuohuviinilasillisen kanssa jaksoikin sitten kuunnella, kun meille kerrottiin vähän Coffee Housesta ja ja kahvista ylipäätään. Pakko tunnustaa, että viereisen herkkupöydän kyttääminen vei aika ison osan mun keskittymiskyvystä.. Muutenkin ku mää oon tämmönen "maito kahvilla, kiitos" -ihminen, niin noi paahtoasteet yms. ei ehkä oo mulle maailman tärkeintä tietoa, haha.

Ei siinä, oli kuitenkin mielenkiintoista kuulla itse Coffee House Oulusta, sillä mulla ei oo aiemmin ollut kovin läheistä suhdetta ko. kahvilaan. Lähinnä se on ollu semmonen "muut paikat on täynnä, mennään Coffee Houseen" -tyyppinen ratkaisu. Mun kahviloissa käyminen tosin on pihiyteni takia hyvin vähäistä muutenkin, joten en mää tätäkään kahvilaa nyt sinäsä oo vältelly sen kummemmin. Tuosta perjantaisesta visiitistä jäi kyllä sen verran hyvä fiilis, että voi olla että ens kerralla tahonkin Coffee Houseen, mikäli kahvilaan on mentävä.
 
Meikäpä sitten "teki" itelle suklaakookoskahvin - en kyllä muistanu homman jälkeen muuta, ku et maidonvaahdotuskoneen osa ei saanu osua kannun pohjaan? :'D Mariannelle muuten kiitos tuosta kuvasta, missä meikä epötoivoisena koittaa muistaa kaikkia yksityiskohtia! Muutenkin aika kului aika pitkälti Mariannen seurassa, kun satuttiin törmäämään vaatekaupassa jo ennen Coffee Houseen menemistä.

Ja äkkiähän tuo aika taas kuluikin, sillä monille ei ehtiny jutella oikeastaan ollenkaan, jos ei sattunut istumaan samassa pöydässä. Monilla näytti muutenkin olevan kiire perjantai-iltana, sillä yhtäkkiä oltiinkin enää kolmestaan paikalla, kun Mettekin siirtyi meidän pöytään. Noh, ehkäpä sitten ens kerralla ehtii jutella taas muilleki :3 Anyways, kiitos Coffee House Oulu kivasta illasta ja kahvintäytteisestä goodie bagistä!


English translation:
A cafe called 'Coffee House' held a blogger event for us last Friday. The food and the coffee was so good, though I'm more like a 'milk with coffee' kind of person. It was also really nice to meet other bloggers again, though the time ran out like it always does when you have fun.

I feel a bit weird posting so many of these blogger event/article/whaterever posts instead of outfit photos and other stuff that my blog is actually about, but the truth is that it's too damn dark.... And also I'm really busy with my production, blah. This is probably the least inspiring time of the year, boohoo.

7 comments:

 1. Höpö totta kai postaat blogitapahtumista jos niitä kerran on kerranki ollu :D Oli kiva lukea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, nojoo, hyvä jos oli kiva lukee : D mietin vaa et kui paljo ite jaksasin tämmöstä lukee jos en blogijutuissa ite pyöris : D

   Delete
 2. nice post!

  www.bstylevoyage.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Eikä mulla mennyt täysin ohi? Tuliko tästä joku kutsu vai, koska mulle ei ole mitään tullut... :D
  xoxo Mella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuli kutsu, kuulemma ei voinu kaikkia kutsua, niin olivat valinneet ketä kutsuvat.

   Delete
 4. Oi miten kivan näköstä ja mitkä herkku tarjoilut taas. :) Kiva lukea tästä illasta, harmi, että jäi töitten takia väliin, nimittäin ois ollu ihan hauska oppia enempi näistä erikoiskahveista! Mäkin oon muuten aika pihi kahviloissa kävijä. :D Opiskelijana tuntuu hullulta maksaa 4€ kahvista, kun samaan hintaan keittelee kotona mokomat ;) Toki joskus voi mennä hemmottelumielessä just jollekki ällömakeakermavaahtokahville, mut harvemmin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Höh, harmi ku sulla jäi taas välistä! :(

   Ja siis oon ihan täysin samoilla linjoilla sun kans tosta kahvittelusta - toki kahvilassa pittää jollain maksaa yrityksen vuokrat ja palkat, mutta ei mulla oo kyllä tällä hetkellä kovin usein tommoseen varaa. Monesti tekee mieli irvistää ihan vaan tuon takia, jos joku pyytää kahville :''D

   Delete