Thursday, November 19, 2015

dressing up for pre-christmas parties

Hups, vahingossa uuessa Kalevan kaupunkilehti Kale!:ssa. Sita pyys mua mukaan haastatteluun viime viikolla ennen meijän blogipikkujouluja ja meikähä on tunnetusti aika huono sanomaan ei tämmösille jutuille, haha. Lehti pitäs tulla postissa tänään kaikille oululaisille ja netistä sen voi lukea täältä ja tuolla on näköjään myös video meijän kaupassa haahuilusta, apua.

Jo heti aluksi mua vähän huvittaaa, kun jutussa puhutaan muotibloggaajista ja Sitan kanssa jo naureskeltiin, että ei taija kummankaan meijän blogit nyt ihan suoranaisesti olla muotiblogeja. Meikä seuraa muotia nykyään lähinnä jostain instagramista, mutta toisaalta mun tyyli on niin sekametelisoppa et en nyt voi sanoa noudattavani pukeutumisessa välttämättä muotia, vaan otan ehkä omaan tyyliin vaikutteita hetken trendeistä. Ja täällä blogissakinhan mää oikeastaan jaan kuvia mun tyylistä enkä nyt välttämättä oo oikea ihminen kertomaan muodista..

 

Mutta kiva lehtijuttu, juu! Aina toki hirvittää kun ei nää kuvia etukäteen, mutta tällä kertaa oon ihan tyytyväinen noihin, vaikka hoksasinkin että toi meikän kuva on laitettu peilikuvaksi :P Tosin ymmärrän kyllä et noitten meijän kuvien piti sopia yhteen. Tosiaan kun on tottunu blogin kanssa julkaisemaan vain itse valikoituja kuvia, niin valitsemisvastuun pois luovuttaminen on aika outoa. Yleensä blogiin tulevat kuvat on myös poikaystävän ottamia, eikä silloin tarvitse ahdistua kuvaustilanteesta. Voin kertoa että muissa tilanteissa olisin ehdottomasti mieluummin kameran takana, kuin edessä. Tuommonen huomion keskipisteenä oleminen on mulle vähintääkin vaivaannuttavaa, mutta tulipahan kokeiltua :')

Perusmeikä muuten - ei saa olla liian tyttömäinen, ni yllättäen Dr. Martensit näissäki kuvissa mekon kanssa.. Pittää pysyä uskollisena omalle tyylilleen, muistakaa se!


English translation:
Ended up in local paper, oops. Just talking about pre-cristmast party essentials and tips with Sita. I wouldn't really call myself a fashion blogger, because this blog is mostly about my style and photography and I wouldn't say my style always fashionable, haha. Always wearing the Dr. Martens boots so I wouldn't feel too girly~

7 comments:

 1. Haha oon niin onnellinen tuossa kaulakorukuvassa :D lapsen riemu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, meinasinkin sanoo sulle että ihme riemuidiootteja ku muka nii mielissää tossa hahaha.

   Delete
 2. Mää niin tykkäsin tosta teiän jutusta ja siittä videosta ku netistä ne stalkkasin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, hyvä XD <3 meikästä vaa tuntuu et mumisin vaan tossa videossa :'D

   Delete
 3. Hyvältä näytätte kuvissa molemmat ja tosi onnistunut juttu! <3 Pakko käydä kattomassa toi videokin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha hyvä video oli, mut enemmän mua huvitti ne alla olevat kommentit! :DD Komppaan kuitenkin sitä "kauniita naisia" kommentoijaa ;)

   Delete
  2. Haha kiitos :---D <3 joo määki kattoin niitä kommentteja et voi hyvvää päivää ;D paras ku mun isä ja äiti on nyt sit jaellu tota juttua joka paikassa XDD

   Delete