Thursday, October 22, 2015

SheIn Fall 2015

Pari postausta sitten kerroin yhteistyöstä SheIn'in kanssa ja tarina on jälleen edennyt sen jälkeen. Mulle tuli kyselyä sähköpostilla että olinko saanut tuotteen ja kerroin että en ollut vakuuttunut siitä että takki oli sama kuin kuvassa. Sain vastaukseksi pahoittelut ja ehdotuksen uuden tuotteen valitsemisesta korvaukseksi. Kyseinen paita on vielä matkalla mun luokse, mutta jaksan toivoa että mulla ois parempi tuuri tällä kertaa.

Seuraava ehdotus saapui pian tuon jälkeen sähköpostiini ja tällä kertaa oli tarkoituksena tehdä kollaasi SheIn'in tuotteista ja sitä vastaan saisin taas valita yhden tuotteen itsellenikin. Mää edelleen vähän karsastan näitä tämmösiä yhteistöitä, mutta toisaalta aattelin että määhän voisin kirjottaa näistä tälleen vähän objektiviivisemmasta näkökulmasta ja kertoa mitä tämmösissä kuvioissa oikeesti tapahtuu. Kukaan ei kuitenkaan määrittele että mitä mun pitäs näihin postauksiin kirjottaa, joten edelleen teksti tulee olemaan täysin rehellistä. Niinpä mää päätin pitkästä aikaa väkertää tämmösen kollaasin ja toivoa ettette te lukijat hermostu näistä mainoksista, haha.Tässä ois siis mun syyskauden lemppareita tuolta SheIn.comista. Selkeesti kaikki isot paksut/karvaset neuleet kelpais tällä hetkellä ja poolokaulukset on edelleen jees.
1.Yellow V Neck Pockets Knit Cardigan
2. Black Stand Collar Knit Sweater Tank
3. Grey Pockets Belt Skirt
4. Beige V Neck Long Sleeve Faux Fur Coat
5. Grey Round Neck Dip Hem Sweater Tank
6. Black Buttons Scalloped Slim Skirt
7. Grey V Neck Long Sleeve Crop Sweater
8. Wine Red Buttons Pockets Knit Skirt
9. Black Long Sleeve Tassel Knit Cardigan


Mikä on teijän lemppari noista? Meikä ois niin halunnu ton mustan karvasen takkiasian, mutta kun tässä nyt rehellisiä tästä yhteistyöstä ollaan niin mun valintaa rajoittaa se että tuotteen alkuperäinen hinta täytyy olla $50 ja se että laukut ja kengät ei kuulu diiliin. Tästä syystä jätinkin nuo asusteet suosiolla pois kollaasistakin. Nuo "alkuperäiset" hinnat tosin on musta vähän hämääviä, kun tuolla kuitenkin kaikki tuotteet on koko ajan SALE-hinnalla myynnissä...English translation: 
Even after my latest not-so-good experience with SheIn, I decided to continue this cooperation. I was asked to make a wishlist post about my autumn favourites from their site. I haven't done anything like this in a while, so it was kinda fun. I get to choose one item from them because of this advertisement, so I guess that's a fair deal.

2 comments:

 1. Ite odottelen yhä sitä takkia, jonka tilasin reilusti yli kuukausi sitten SheIn:ltä! :/ Kiva kun kerrot rehellisesti yhteistyöstäsi ja itellekki on tullut tällaisista "halppis" nettikaupoista ristiriitaiset kuvat yhteistyökumppaneina. Ite nimittäin en yleensä edes vastaa sähköposteihin, joita saan tällaisista yrityksistä, mutta kesällä annoin Cndirect.com:lle mahdollisuuden ja saivat ainaki musta kanta-asiakkaan.. :D oon tilannu sieltä ihan omakustanteisesti vaikka mitä jo, enkä oo kertaakaan pettynyt. Toimituskin vaan n. pari viikkoa :)

  mariannesendenali.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikääää, oikeesti? Mitä hitsiä, eikait siinä toimituksessa noin kauan pitäs mennä.. Mulla on menny ehkä 2-2,5 viikkoa. Toivottavasti sun takki ilmaantuu pian!

   Joo toi SheIn on itse asiassa mullaki ainoa mihin oon ees vastannu. Saa nähä lopetanko kuitenkin ton yhteistyön pian, sillä en oo ihan täysin vakuuttunu ja ei viittis ottaa mitään 2. luokan rättejä täyttämään vaatekaappia.

   Delete