Wednesday, October 28, 2015

same old, same old

Tänään on taas näitä päiviä ku päätin ottaa itteeni niskasta kiinni. Työhommat on sentään tehty, mutta kotia pitäs siivota urakalla, joten mikäs sen parempi vaihtoehto ku tulla sen sijaan selittelemään blogiin. Viimenen viikko on ollu vähä rasittava ku oon ollu yksin kotona. Tosi hankalaa saada mitään järkevää aikaseks ku on tottunu siihen et täällä pyörii joku muukin. Kukaan ei oo rytmittämässä päivää, joten meikähän on aika monta päivää tästä viikosta viettäny suunnilleen yöpaidassa keksejä ja jätskiä syöden.. Yksin ollessa tulee ajateltua monesti liikaa ja ajatteleminen ei selkeesti sovi mulle yhtään. Tänäänki on yövaatteet edelleen päällä, mutta oon kuitenki saanu jotain tehdyksi ja stressi on vähän hellittäny ku oon tunkenu kaikki ahistukset vaan jonnekin syvemmälle pääkoppaan. Voin kertoo että herkkujen mässyttäminen sohvalla monta päivää putkeen ei tee hyvvää fyysisesti eikä henkisesti.

Koska poikaystäväni sijainti on siis tällä hetkellä Berliinissä, ei mitään uusia asukuviakaan oo oikein mahdollista ottaa. On mulla kuitenkin jotain julkaisemattomia asukuvia, joita en aiemmin julkaissut, kun aattelin et nää oli jotenkin huonoja. (Miten niin muka aina samat kengät ja kuvauspaikka? Pitäs varmaan joskus käydä muuallaki ku markettien takapihalla...)

 

fluffy coat - gina tricot | skirt - h&m | boots - dr. martens


Mää en tiiä oonko kertonu täällä vielä, mutta määkin lähen käymään Saksassa tammikuussa. Mua ärsytti niin paljon ku Ellie Goulding ei tuu kiertueellaan Suomeen, ni vähän aikaa mietittyäni päätin lähteä sitten kattomaan sitä jonnekin muualle. Yks huippu tyttö, joka on tällä hetkellä Oulussa vaihdossa, asuu oikeesti Stuttgartin lähellä, joten sinne vie mun tie sitten. Ois sitä halvemmalla päässy lähemmäski, mutta aattelin et kiva lähtee jonnekin missä ois joku paikallisopas valmiina.


English translation: 
Been super lazy lately and there's no new outfit photos 'cause my boyfriend is currently in Berlin. These are actually two weeks old and then I thought I won't publish them 'cause they weren't good enough. But here goes, can't wait to get some new photos~ Gotta get a grip on things soon!

16 comments:

 1. Aiotko käyä kattoo mitä muita nähtävyyksiä kuin pelkästään Ellien keikkaa? :D
  xoxo Mella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toki, siksipä onkin hyvä että on paikallisopas valmiina! Varsinki ku tää opas on ollu töissä jossain firmassa, joka pyrkii edistää turismia sillä alueella ni se tietää hyvin missä pitää käydä :D

   Delete
 2. Ihan turhaa oot jättäny nää aikasemmin julkaisematta :D hyviä kuvia ja ihana asu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Eve! Emt, osa tän setin kuvista oli epätarkkoja ni luovutin varmaan sen takia eka näiden kans :D

   Delete
 3. Oikeasti menee niin yks yhteen välillä fiilikset, pystyn niin samaistuun tuohon että yksin -> liikaa ajatuksia -> ahdistaa -> ei saa mitään aikaiseksi -> ahdistaa vielä enemmän. Onneksi meillä on nuo omat mussukat suurimman osan aikaa seurana :D Ja hyviä on kuvat, ihana oot aina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneks on joo! Kunhan muistaa olla ajattelematta et mitä jos ei ois, koska sit ollaan pulassa :'D mut mulla oli vähä semmonen fiilis että saatat kommentoida tähän ja hyvä niin, nimittäin hyvä aina muistaa et ei oo ainoo tämmösten omituisten aivojen kans, haha.

   Ja kiitos :') <3

   Delete
 4. vau, upea sinä ja ihana asu! onneksi päätit julkaista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ää, voi kiitos! Iha jotenki hävettää et menin sanoo et omaan silmään näissä oli alunperin jotain vikaa ku tulee kuitenki näin kivoja kommentteja! :')

   Delete
 5. Mulla oli kanssa ennen tuo sama. Liikaa aikaa yksin=ahdistus. Nykyisin sitä yksinoloa on hyvin vähän ja pakko sanoa, että kun sitä on niin nautin täysillä. On ihana keskittyä omiin juttuihin ja vain olla.Mutta, tiedän siis mistä puhut ja tiedän miten repivä se fiilis voi välillä olla. Silti olen sulle vähän kade, että olet saanut olla monta päivää yökkärit päällä koko päivän. Mäkin haluan :D Ps. Näissä kuvissa mitää vikaa ole, päinvastoin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kyllä määkin nautin yksinolosta, mut sillon ku on muutenkin stressiä ja muuta ikävää ni sillon yksinään olemisella voi olla vähän huonoja seurauksia. Mää oon kans vähän sellanen et en osaa puhua kellekään tommosesta, ni sit ku pyöriskelen siinä yksinään ni pulassa ollaan :D mut joo, ei enää kovin montaa pyjamapäivää, joten koitan ottaa ilon irti XD

   Ja hei kiitos, vähä ny melkee hävettää et en ite alunperin tykänny näistä kuvista ja menin sanomaan siitä ja nyt kaikki kehuu, hahaha.

   Delete
 6. vitsi miten ihana toi pörröjakku!! ja tosi kivalta kuulostaa sun tuleva reissuki. Saksa on kyllä kiva maa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mulla on tuo viininpunaisenakin, kun noi oi n. kympillä alessa joskus, enkä osannut sitten valita väriä, haha. Mutta joo, en oo tosiaan ennen käyny Saksassa, niin vähän jännittää mutta uskotaan että on kiva! :3

   Delete
 7. Kiva tuo sun jakku<3 Näyttää niin lämpimältä<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. Mä oon mietteny monesti että mikä tää paikka on, mut nythän se selvis ;) tuonne siis joskus :D hahaha! No ei vaan, tosi onnistuneita kuvia :)<3 yksin oleminen monta päivää on kyllä ahdistavaa silloin jos on tressiä ja muita asioita jotka painaa mieltä! Mä en ennnen osannu olla yksin juuri ollenkaan, vaikkei olis mtn ahdistavia ajatuksia tai elämäntilannetta, mutta kesällä opettelin itseni ja nyt nautin siitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah, joo, vähä random paikka mut tää on sopivasti kauppamatkan varrella ni saan helposti poikaystävän huijattua kuvaamaan tohon :----D

   Delete