Thursday, September 10, 2015

two autumn outfits

 
dress - Vero Moda | jacket - customized from 2 thrifted jackets | shoes - Ebay | necklace -BikBok


Tuota mekkoa en itseasiassa ostanut kaupasta, vaan sain sen kaverilta pienellä korvauksella, sillä hänellä ei ollutkaan tuolle tarvetta. Onneksi omin tuon pienestä pelottavasta poolokauluksesta huolimatta, sillä toi on tällä hetkellä kaikessa yksinkertaisuudessaan varmaan mun lempivaate. Ton jälkeen parikin poolokauluksista vaatetta on eksynyt mun vaatekaappiin, kuten myös tuosta toisesta asusta tulee huomaamaan.


   
scarf, hat, dress & cardigan - Gina Tricot | boots - Dr. Martens | necklace - H&M (sale, 1€)


Mutta niin, syksy. Mää mietin yks ilta pimeässä kynttilöitä polttaessani että osaisinpa tehä tollasista pienistä hetkistä postauksia. En tiiä osasinko ennen, mut nykyään tuntuu että ehkä tommosta omaa aikaa viettää kuitenkin mieluummin ilman sitä kameraa. Ja onhan niitä vilttiin kääriytymiseen, teen juomiseen ja kynttilöiden polttamiseen keskittyviä postauksia varmaan jo kaikki blogit pullollaan tällä hetkellä. Eipä siinä, kyllä meikäläinenkin enemmän ku mielellään kääriytyy näillä viilenevillä keleillä tuohon suht uuteen Gina Tricot'n jättimäiseen huiviin.

Muutenkin tuon huivin lisäksi on nyt tullu osteltua aika paljon kaikkea, mut lähinnä semmosta simppeliä, johon ei kyllästyis niin äkkiä. Alan myös olla valmis luopumaan monista mun vanhoista vaatteista (kyllä, mulla saattaa hyvinkin olla jotain ylasteaikaisia vaatteita kaapissa.. Ja siihen vielä lisäksi äitiltä ja isoäitiltä saatuja vaatteita, joista ne on luopunu :'D). Nyt pitäs vaan taas keksiä paras keino päästä jutuista eroon, mutta ainakin oon alkanu vähitellen pistämään pois menevään laatikkoon vaatteita, kun tulee vastaan semmosia, joille vaan ei oo enää käyttöä. Voin kertoo että mulle on aina jotenkin vähän turhan iso juttu hävittää tavaraa, kun mietin aina et mitä jos niitä tarviikin vielä.. Monesti tarviikin, mutta ei nyt ehkä kaikkee tarvis aina säästää -.-' Mun suvussa kulkee selkeesti ns. hamsteri-geeni, joten en ihmettele yhtään että munki pitää aina hamstrata kaikkee ku oon tainnu oppia sen sukulaisilta :')


English translation:
Autumn. That huge scarf from Gina Tricot is perfect for this increasingly cold weather. I even have to wear mittens when I drive my bike to school in the mornings.

I've been buying a bit too many clothes lately and to be honest, my closet doesn't really like it. I've tried to buy simple and practical things lately, but I admit that I have too much old stuff and I'm getting ready to give up a lot of clothes. Getting rid of clothes and stuff has always been really difficult to me because I'm afraid I will end up regretting it. Maybe I will need that stuff later! But yeah, I own the kind of stuff I'm pretty sure I will never use again, so I should let it go. Baby steps! I've started collecting the useless clothes to a box whenever I find  something like that from the closet. Way to go me, woohoo.

15 comments:

 1. Myyh ihana muhkuhuivi :( :( muutenki kiva tuo toka asu.
  -mira

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiittiti! 8) mutta ookko kipee ku kirjotat kommentin omalla nimellä?? Missä Robin-fani-88???

   Delete
 2. Tosi kivoja erikoisia asuja! <3
  xoxo Mella

  ReplyDelete
 3. Apua, toi huivi on kyllä ihana! En vaan sais hamstrata itekään enää yhtään uutta huivia varastoihini :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, mulla ei onneks huiveja oo kovin montaa ku yleensä oon menny vaan mustilla yksilöillä, mut kaikkee muuta onki sitte senki eestä XD

   Delete
 4. Voi vitsit, toi toka asu on ihan täydellinen syksyyn! Ja ekan asun
  Kaulakoru on upee :)

  www.mariannesendenali.com

  ReplyDelete
 5. Toka asu sopii hyvin tähän vuodenaikaan. Huivi on kivan värinen. Sulle sopii tosi hyvin tuollaiset korkeakauluksiset paidat/mekot. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Jenna! Mulla oli tosiaan traumat poolokauluksista, mut nyt oon alkanu ihan hamstraamaan noirta vähän korkeempia kauluksia, et kiva kuulla et ne sopii :)

   Delete
 6. Kumpikin asu toimii mielestäni hyvin ja rakastan tuota sun viininpunaista hattua <3 Tekis mieli sellainen hankkia itsellekkin, mutta en tiiä olisiko pää sen jälkeen liian punainen :D Haha repesin ääneen tuosta hamsteri-geenistä. Meidänkin suvussa kulkee se ja pahasti! Olen itse yrittänyt päästä siitä eroon. Välillä paremmalla menestyksellä ja välillä huonomalla. Asiaa ei auta se, että mies on vielä pahempi hamsteri kuin mikä. Hän siis säästää kaiken.. KAIKEN! :D Kerran hamsteri-aina hamsteri ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Voishan se punanen hattu toimia punasen tukan kans jos ne sävyt ei riitele ja sit ois muut kamat vaikka mustaa :) tosin ymmärrän kyllä yskän - mulla oli olo että onko liikaa viiininpunasta jo kun oli toi hattu, mekko ja hattu, joissa oli samaa sävyä :'D

   Haha, hyvä kuulla et nauratti XD sama olla vähän hamsteri.. Enää en sentään säästä kaikkia karkkipapereita niinku pentuna, et ehkä tässä edes jotain kehitystä on tapahtunut :')

   Delete
 7. Niin ihania sävyjä tossa jälkimmäisessä… Syksy! <3

  ReplyDelete