Thursday, July 23, 2015

home sweet home

Oho, Suomi. Oon ollu täällä nyt viikon, mutta oon silti ehtiny jo kaksiin häihin ja yksiin hautajaisiin. Tuon viimeisimmän takia jäikin reissun loppuvaiheessa bloggaaminen kokonaan, sillä ei ollu oikein fiilistä kirjottaa. Lisäksi stressi ja hektinen reissaaminen teki viimesestä kuukaudesta aika mahdottoman kirjoittamisen suhteen. En ees ehtiny skypettää mun äidin kanssa kuukauteen, huhhuh.

Nyt on sitte duunia. Hääkuvia ja huomenna sekä lauantaina Qstock-kuvia. Kämppä on aika kaaos vieläkin. Haluan blogata, haluan nähä ihmisiä. Taitaa vain kuitenkin olla se tilanne että saan vielä ainakin puoltoista viikkoa puurtaa hommien kimpussa, kunnes pääsen vihdoin kunnolla relaamaan ja toipumaan paluusta. 

Henkilökohtasia kuviakin on tuhansia, joten ei ainakaan pitäs jäädä kuvamateriaalista kiinni seuraavat postaukset. Tosin kun on kauan postaamatta, niin ei enää oikeesti tiiä mistä sitä pitäs kirjottaa. Sattuneesta syystä ne kosmetiikkapostauksetkin jäi sitten tekemättä, samoin kuin moni video. Mua oikeesti harmittaa kun tekstiä ja videoita ei tullutkaan suunnittelemaani tahtiin. Jotenkin morkkis siitä, ettei oo käyttäny mahdollisuutta hyväksi, vaan laiskotellu liikaa. Japanin reissulla piti kuvata musiikkivideokin, vaan ei siinä reissuväsymyksessä enää sitten jaksanutkaan.

Tähänkin postaukseen piti tulla kuvia, mutta en mää nyt taidakaan jaksaa avata konetta sitä varten. Ehkä nyt vaan telkkari päälle, Emmerdale pyörimään ja aivot narikkaan. Huomenna siis Qstockiin töihin metsän kuvauspisteelle, joten sinne saa mielellään tulla sekä moikkaamaan että kuvattavaksi!


English translation:
I'm back in Finland, but there's so much to do that this blog has to wait a bit longer.

6 comments:

 1. Tervetuloa takaisin ja erityisesti ehjänä sellaisena <3

  ReplyDelete
 2. Ihanaa että oot tullu takas, tervetuloa!<3 Toivottavasti meki päästäis pian treffaileen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nähhään ehottomasti pian!! <3

   Delete
 3. Teretulemast! ^___^

  Täällä samat fiilikset kaikkien kuvien ja postausten suhteen, vaikka ihan Suomen kamaralla oonkin oleskellut. 24 tuntia vuorokaudessa kun ei vaan ole riittävästi!!! Itse kuitenkin totesin, että ajan kulumisesta viis, ihan hyvin jostain asiasta voi kirjoittaa kuukausia (tai vuosia) myöhässä, jos aihe edelleen kiinnostaa (nimimerkillä Barcelona-kuvat paketista melkein 1,5 vuoden jälkeen).

  Varmasti reissusta ja tapahtumista palautumisen jälkeen innostuskin taas löytyy. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoooos!

   Joo ihan järkyttävää miten tunnit ei meinaa riittää kyllä yhtään mihinkään >___<' Noh, jospa määki jaksasin niitä vanhempia kuvia alkaa sit myöhemminkin pläräilemään, ku sultaki on onnistunu noinkin vanhojen kuvien säätö XDD

   Delete