Monday, May 18, 2015

simple life

Tiiättekö ku mää en oikeesti taho koskea tähän tietokoneeseen... En sanos että ois hirvee koti-ikävä, mutta mulla on ikävä mun kunnollista näyttöä. Ja ehkä myös vähän ikävä ruokaa. Ei siinä, täällä on ihan huiput ruuat, mutta ku kaupassa ruoka maksaa niin paljon että periaatteessa on sama käyä ulkona syömässä. Ikävöin sitä että jos mää nyt vaikka haluaisin kanasalaatin ni mää voisin tehä sen ja sillä selevä.

Vaikka kotiin palaamiseen on vielä melkein 2kk, niin lukukausi loppuu n. kuukauden päästä ja mua stressaa jo pakkaaminen. Lisäksi kun ennen paluuta ois luvassa kahen viikon Japanin reissu, niin kyllä tässä on vielä aika paljon liikkuvia osia, joita täytyy alkaa jo vähitellen miettimään.

Anyways, tää blogi on läppäri-inhosta johtuen ollu aika hiljanen, joten en tiiä onko siellä enää ketään lukemassa? Jos on, niin oisko kellään mitään kysymyksiä Koreaan liittyen? Voisin tehä ihan kunnon kysymyspostauksen ja vastaukset ois varmaan helpoin toteuttaa videolla.. Josta tulikin mieleen että joo, niitä videoitakin on tulossa, mutta eräällä herralla on tässä koneella Osaka-reissuvideon editointi kesken. Kunhan se valmistuu, niin ajattelin alkaa työstämään materiaaleistani joko videota mun koulusta tai sitten sitä kosmetiikkaan liittyvää videota. Kumpi näistä muuten kiinnostaa enemmän?

Ärsyttää itteäkin, kun tuntuu että aina sama laulu ku kirjotan tänne blogiin. Tosin ehkä se on tarkotuskin että internet jää vähemmälle huomiolle kun tätä aikaa täällä on kuitenkin rajoitetusti. Ehinhän mää kotia tultuakin vielä jakaa juttuja, jos saan koostettua ehjiä kokonaisuuksia kuvaamistani asioista sitten kun käytössä on jälleen kuvankäsittelyyn sopiva kone!


Btw, leikkasin tukan tossa ehkä pari viikkoa sitten, mutta ne jotka seuraa mua instagramissa niin varmaan on huomannukin sen jo :'D Nyt haaveillaan sitten uudesta väristä, kun tällä hetkellä tukka on sen mittanen että värjättyä hiusta on enää latvoissa, hups.

180515A 180515E 180515F 180515G 180515B 180515D
Pakko vähän selittää tuota kuvissa näkyvää paitaa, jonka tekstissä ei sinänsä oo mittään järkeä. Tää on niin perus kauraa Koreassa, että kun jossain yrittää lukea jotain englanniksi, niin siinä on yleensä virhe. Oli pakko ostaa itelleki ees yks tämmönen konglish-paita, mutta ei tää kyllä vedä vertoja Antin Heinz-ketsuppipullopaidalle, jonka teksti on otettu Renault-automerkin wikipedia-sivulta. Makes no sense...

9 comments:

 1. Simpleoo lifeooo colorful :DDDD Mut mää luen täällä vaikka nykyää en jaksa lukea enää oikee mitää blogeja, loppunu tää into nyt iha kokonaa :D Ja hei mua kiinnostaa kaikki outo korealainen kosmetiikka! Sieltähä kaikki uudet kummallisuudet lähtee nii ois siisti jos löyät jotai jännää nii kirjottaa niistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mää nimenomaan oon löytäny yhen semmosen jutun mitä suomessa ei taija vielä ollakaan ja kuvasin jo videotaki, mut siitä jäi osa puuttumaan ku tulin kipeeks. NYYH 8(

   Delete
 2. Kosmetiikka-videooo.

  ReplyDelete
 3. Kosmetiikka kiinnostaa kyllä! Ja kyllä määki luen sun blogia edelleen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitänee ryhdistäytyä siis :'D

   Delete
 4. Täällä ollaan edelleen! Itelläki ollu vähä hiljasempi kausi blogin osalta, ja ymmärrän täysin noi tietokoneongelmat... Ei tee mieli tehdä mitään ilman kunnon välineitä. Parempi vaan että nautit nyt olostas siellä ja jaat niitä juttuja sitten enemmän myöhemmin Suomesta käsin! Koska minnekäs me täältä hävittäis ;)

  ...Ja kyllä, kosmetiikka kiinnostaa myös mua :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, kiitti tästä kommentista ! :D Kyllä sen tietää itekki että turha stressata et ei oo tullukaan päiviteltyä, vaikka aikokin, mutta aina hyvä ku joku muuki sanoo et se on ihan ok :---D

   Semmoset määrät kosmetiikkaa on kyllä tullu hamuttua, että en ehkä voi välttää niistä jutun tekemistä.. Kauhulla ootan ku viikonloppuna on taas kuukausittaiset ale-päivän mun lempparikaupassa...

   Delete
 5. Voi vitsit, musta toi sun tukka on kiva just noin! :) Ihania kuvia taas. Näin mattimyöhäsenä vaan kurkin ja kommentoin, kun en ennätä bloggerissakaan hillua.

  ReplyDelete