Sunday, March 08, 2015

서면 (Seomyeon)

Tänään tai huomenna jos saatais videoita Youtubeen, niin olisin tyytyväinen! Uskokaa tai älkää, mutta jo kanavan nimenki päättäminen on älyttömän vaikeeta :'D Lisäksi koitetaan saaha jotain rutiinia tähän elämiseen, kun tää alku on ollu melkosta häsellystä. Mm. kämpän lämmitys on tuottanu meille päänvaivaa ja mua tosiaan paleli koko ekan viikon 24/7. Täällä meijän talossahan ei henkilökunta puhu englantia ja Antin korean taidot ei oo vielä ihan sillä levelillä että ymmärrettäs jotain lämmitysjärjestelmän käyttöohjeita... Onneks meillä on noita korealaisia ystäviä, jotka sitte välillä juoksee täällä internetin tai lämmityksen takia tai sitte tilailee meille tuoleja netistä :') Meillähän ei oo vielä siis tuoleja, mutta sänky oli sentään valmiina. Mutta joo, kämpästä varmasti lissää asiaa myöhemmin!

Eilen oli yllättävän lämmin päivä myös ulkona ja saatiin jopa otettua mulle ekat onnistuneet asukuvat täällä :'''D Tosin joudun kyllä ulkona ollessa käyttämään vielä takkia tossa päällä, mutta aattelin ottaa sen pois kuvaa varten ku muuten näyttää aina siltä että mulla on samat vaatteet päällä joka päivä -.-' Tosin se on kyllä melkein totuuskin, sillä en voinu tuua ihan hirveetä määrää vaatteita mukaan Suomesta. Täällä on kyllä kaupoissa semmoset valikoimat että ei kyllä todellakaan tarvi pelätä etteikö löytäisi uusia vaatteita. Musta tuntuu että täällä hintataso vaatteiden suhteen on melko sama ku Suomessa, mutta valikoimaa ei kyllä voi edes verrata.

Kaikki kuvat on siis otettu Seomyeonissa, joka on siis ihan viiden minuutin kävelymatkan päässä meijän kämpästä, niinku taisin edellisessä postauksessa jo mainita. Tykätään kyllä paikasta ihan hulluna, sillä täälä ei oo paljon länkkäreitä vaikka muuten ihmisiä kyllä riittääkin mihin aikaan päivästä tai yöstä tahansa. Näköjään en tajunnu eilen ottaa yhtään kuvia, missä näkys kuinka paljon ihmisiä tuolla oikeesti on, mutta ehkä ens kerralla sitten!

English translation:
Yeah, I think the first videos will be up today or tomorrow, but before that I have some photos! Yesterday was a bit more warm than the days before that, so we took the first successful outfit photos for me :') Actually I was also wearing a warm black coat, but I only have on coat here so if I wore it in the photos, I think it would look like I'm wearing the same clothes every day.. Actually that is almost true, because I didn't bring that many clothes with me from Finland. The good thing is that there is everything a girl could ever wish for in the shops, so I don't have to worry about not finding new clothes..

Anyway, all of these photos were taken in Seomyon, which is really busy place near our apartment as I told you in the last post. There is always a lot of people on the streets and in some places the music is really loud all the time. Somehow I managed not to take any photos that actually show how many people there are, but maybe next time I'll try to capture that!

10 comments:

 1. Oijoi, nousee oma vaihtokuumekin taas pintaan. Joku päivä!

  ReplyDelete
 2. Ooi onpa ihana kuulla susta näin postauksen merkeissä <3 sielä on varmasti niin erilaista!! Ai että näyttääki niin kivalta <3 shortsit on niin teikän juttu ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitoos! Mua niin harmittaa ku mää en mitenkään nyt täällä ollessa ehi seurata kaikkien kuulumisia ja mennee niin paljon juttuja ohi :/ mutta joo, hassua ku en ollu aiemmin ajatellu tota shortsijuttua, mutta niinpä se taitaa kyllä olla että se on vähän mun juttu, haha :D

   Delete
 3. VOUUU mitä kuvia! tosi hienoja ja vakuuttavia! :) näyttää tosi kivalta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :3 Motivoi kyllä postaamaan lisää näitä kuvia tämmöset kommentit!

   Delete
 4. Vautsi, vähänkö siellä näyttää hyvältä. Aina vaan kiinostus nousee näkemään lisää. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi hitsi, pitää varmaan alkaa alktiivisemmin nyt päivittelemään näitä kuvia tänne ku alkaa vähitellen pääsemäön rytmiin tän koulunkäynnin kanssa :)

   Delete
 5. Voi, että! :) Vaikuttaa niin siistiltä (ja sotkuiselta) kaikin puolin! Matkakuume vain pahenee. Onneksi pääsee piakkoin Barcelonaan hieman lievittämään matkakuumetta. Pitänee jossain välissä tsekkailla noita teidän videoitakin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ;D Matkustaminen on kyllä yks siistein juttu elämässä!

   Delete