Sunday, March 15, 2015

Jagalchi market & youtube channel

Huhhuh, täällä ollessa päivät on kyllä aamusta iltaan täynnä menoa ja meininkiä. Jos en oo koulussa, niin luultavasti oon laahustamassa jossain päin kaupunkia ihan vaan kattelemassa mitä kaikkea täältä löytyy. Kämpillä tulee lähinnä hengattua vain lepäämisen merkeissä, sillä täällä ei oikein kannata ite laittaa edes ruokaa. Ulkona syöminen on Suomeen verrattuna todella edullista ja mm. liha on kaupassa kallista, joten yleensä kannattavinta on vaan painella ulos ja ettiä joku ruokapaikka. Näistä ruokahommista tuun varmasti kertomaan myöhemmin vielä lisää ja videotakin on jo tekeillä.

Videosta puheen ollen, me mietittiin meijän youtube kanavan nimeä varmaan kaks viikkoa... Mää aloin olla jo hermoraunio sen kans, sillä tiiättekö ku tuntuu että haaskaa aikaa, jos täällä ei tee mitään? Just kun videoihin on niin paljon ideoita, mutta ei niitä tosiaan tuu tehtyä, jos ei oo paikkaa mihin niitä laittas. YeoYeo -kanava löytyy nyt siis Youtubesta, jee! Selventääkseni tuota hieman omituiselta näyttävää nimeä, niin YeoYeo (여여) lausutaan täällä siis joo joo. Kaikki tuntemamme korealaiset, jotka on ollu Suomessa opiskelemassa on vähintäänkin oppinu sanomaan "joo joo", joten eiköhän tuo passaa ihan hyvin :') Toivottavasti mää opin täällä sentään sanomaan muutakin kuin 네 (nee)!

Nuo ekat tuolla olevat videot on laadultaan vähän mitä sattuu, mutta päätettiin kuitenkin lopulta julkaista ne. Nyt voidaan sitten keskittyä uusiin ja parempiin videoihin, kun on saatu vanhat materiaalit pois häiritsemästä.


No joo, ehkäpä mää taas spämmään vähän kuvia tähän väliin ja jatkan sitte hommia, sillä mää tässä tosiaan samalla välttelen yhen kotitehtävän tekoa. Oottakaahan vaan kunhan ehin tulla kertomaan täkäläisestä koulunkäynnistä :') Nyt kuitenkin siis kuvia Jagalchin kalatorilta, joka on siis Korean suurin kalatori, hyrr. Indonesialaiset kaverini tosiaan innostuivan tuolla reissulla syömään vielä lautasellakin liikkuvaa mustekalaa...


(alive octopus......)  
English translation: 
Time goes fast! I want to update more here in Korea, but it takes time also to settle down in a new country. About one week ago we visited Jagalchi market, which is the biggest fish market in South Korea. Maybe some of these photos are quite disgusting, but I hope when the weather get's warmer I'll be able to take more interesting photos. So this will not turn into a food/travel photo blog - I promise I'll have more style related stuff coming in the future!

6 comments:

 1. <3____<3 miten voi tommoset limanuljaskatki näyttää nii kivoilta iha vaa koska ne ei oo suomesta :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, vähänkö mua nauratti tää kommentti :----D <3

   Delete
 2. Vähä oli ihanat nuo videot ja tosi kivoja kuvia. :)

  ReplyDelete
 3. Eikä sarkku vähä ihania nuo videot!! Katoin ihan mielissään :)<33 Tuo kakkuki! Vähä söpö yllätys :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoooos! <3 Koitan nyt alkaa taas tekee noita videoita ku on ollu vähän vastoinkäymisiä tässä :'D Ja kakkuyllätys oli kyllä ihan huippu!

   Delete