Saturday, February 14, 2015

music video

Meikäpä tosiaan otti varaslähdön eilen mun synttäreihin ja samalla vietettiin myös meijän läksiäisiä. Porukkaa oli enempi ku tässä kämpässä on ikinä ollu ja pelkkiä korealaisiaki tais olla jo kymmenen. Palaan kuitenkin juhlatunnelmiin postauksen muodossa vasta huomenna, sillä tänään jostain syystä vähän väsyttää ja taidan jättää kuvankäsittelyhommat huomiselle. Mun oli tänään myös tarkotus kuvata meijän keittiöstä videota, vaan siellä vallitsevan kaaoksen takia sekin siirtynee huomiselle.

Tajusin kuitenkin että oon unohtanu jakaa täällä ekan meikän tekemän "musiikkivideon" :'D Tehtiin siis poikaystävän kanssa sen bändille lyriikkavideota, mutta tästä tulikin sen verran siisti meijän mielestä, että jätettiin ne lyriikatki sitten pois.


https://www.facebook.com/arteffectsofficial

Otin sitte pojille kans uutta promokuvaa samalla istunnolla ku pistettiin video julkasuun. Duo muuttu trioksi, joten tarviihan sitä olla ees joku kuva missä näkyy basistiki :') Vai tarviiko...


English translation:
I had an epic early birthday/farewell party yesterday, so I'll be posting some thing related to that tomorrow.

I just remembered that I haven't showed this music video here yet. We made it with my boyfriend for his band, Art Effects. It's the first one we have ever made, so don't be too hard on us :'D At first it was supposed to be a lyric video, but we thought it would actually look better without the lyrics.

14 comments:

 1. Ei vitsi tuo video on kyllä ihan oikeasti yks parhaista "omakustanteisista" videoista mitä olen koskaan nähnyt! Menis heittämällä ihan kelle tahansa, meikä tykkäs ihan hulluna!!!!!! WOW!!

  Kuvaat kyllä koreasta paljon videoita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, kiitos hulluna Laura!! :O Melekee putosin tuolilta ku luin tän kommentin, ihan älyttömän siistiä että oot tykänny noin paljon!

   Voin vähän vihjata että Koreassaki varmaan tehhään musiikkivideota ;)

   Delete
 2. Huhuh!! Nyt vetää sanottomaksi, piti Ossillekki näyttää!!! Aivan mahtava :0 käsittämätöntä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeee, kiva kuulla että vakuutti! :3 <3 Mulle on tosi tärkeetä saaha tästä palautetta, kiitos Emilia!

   Delete
 3. Ohhoh, olipa hyvä video ja biisikin! Ylleensä kavereitten kaimojen kavereitten bändit on aivan kauheita, mutta tää oli kyllä hyvä! LIsäksi tossa videossa tykkäsin aivan sikana siitä lumisatteesta ja siitä kuinka sitä näky vielä sittenki ku ne kuvat alko taas rullaamaan. Ihan erilaisen fiiliksen toi joihinki niistä kuvista! NIce work.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Woohooo, kiitos! I know what you mean :---D Monesti on vähä semmosta että pittää solidaarisuudesta tsempata, mutta tän bändin takana meikä seisoo kyllä ihan ylpeenä! Ootaha vaan, voin luvata että vieläki parempia biisejä on tulossa tulevaisuudessa!

   Kiitos vielääää!

   Delete
 4. Oho, onpa aivan sika siisti video ja kuva. Huippua, että jotkut taitaa tuon homman! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että, kiitos :) Katotaan jos ens kerralla sais vieläki hienomman videon tehtyä, sillä ois suunnitteilla värkätä jotain myös Koreassa <:

   Delete
 5. Hyvä Sarkku, HIENOSTI ! ;) ;) ;)

  -MirA

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana ko käyt riehumassa täälä ! :') Mulla on ikävä sun pöhköjä juttuja nimittäin ni tää ehkä vähän lievittää sitä :DD

   Delete
 6. Apua miten hieno video!! Huippu biisikin vielä kaiken lisäksi!! Harmi ku ei löydy spotifystä- vielä! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi hitsi, kiitos! Biisintekijäki kiittää ;) kunhan pojat saa enempi ku kaks jo julkastua biisiä pihalle, ni löytynee tuotantoa sitte vähän isompana nippuna sieltä spotifystäki! :) Meikäpä muistaa ilmotella täällä siinä vaiheesa B)

   Delete
 7. Tosi nätti video!! Ihan ammattilaisen tasoa mielestäni :---) Osaatko arvioida, että kuinka monta kuvaa tohon oli käytetty? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :3 kyllä niitä kuvia ainakin useampi sata oli XD jouduin pikkusen kaivelemaan vanhoja kovalevyjä, jotta sopivaa materiaalia löytyi tarpeeksi :'P

   Delete