Friday, January 30, 2015

ASK ME!

Pohdiskelin tuossa muutama viikko sitten, että pitäisköhän se tehä piiiiiiiiitkästä aikaa joku kysymyspostaus. Saahan sitä muutenkin aina kysellä, mut nyt voisin koota vastaukset sitten vaikka videolle. Voi toki olla ettei tähän montaa kysymystä tule, mutta onpahan sitten helpompi tehä videokin ja joku jaksaa sen ehkä kattoakin, jos se ei oo kovin monen minuutin mittainen.

Eli heittäkääpä jottain kysymyksiä ees :')


Ajattelin tähän postaukseen myös sisällyttää muutaman kuvan eilisestä, sillä ihana ja asiantunteva Mette piti meille oululaisille bloggaajille ns. tissi-illan :--D Kyseessä oli siis tapahtuma, jossa käsiteltiin rintaliivejä! Ittensä sai myös mittauttaa asiantuntijalla ja sovittaa Lumingerien valikoimista löytyviä rintsikoita. Lisäksi oli hyvvää evästä tarjolla ja lopuksi saatiin vielä goodie bagitkin. Olipa kiva nähdä porukkaa pitkästä aikaa!


 
ASK ME! 

English translation:
Okay now it's the time to ask questions ! I'm probably going to answer to them on video. I'll do my best if there is any questions in English :''D

16 comments:

 1. Mun kysymys ois näinki spessu, että mikä päivä sulle sopis Emmerdaletreffailuun? ;) Mulle käy ens viikolla kaikki muut, paitsi ma ja ti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä mää voin vastata tähän ihan tässä, et mulle passaa kyllä oikeesti ihan mikä vaan päivä että ole hyvä ja valitse :DD kerronkoha mää muuten itestä liikaa täälä blogisa, ku vähä pelkäsin että käy näin että kukaan ei kysy mitään :----D

   Delete
  2. No mie valitsen keskiviikon, ku voi olla että jo torstaina lähetäänki käymään pohjosessa. :D Haha no et kerro. Mie ainaki innolla ootan että päästään ihan face to face poriseen ja tutustuun! :>

   Mutta miepä kysyn tässä vaikka ettäää miksi lähdet vaihtoon Koreaan? Mitä odotat reissulta? Pelottaako joku asia Koreaan lähdössä? Lempiesineesi kotoasi? Lempipaikkasi? Millainen perhe sinulla on?

   Delete
  3. Jee, keksiviikko on lukkoon lyöty! Määkään en malta oottaa et päästään tutustuu kunnolla ku tuntuu nii hassulta et ei oikeesti tunneta irl vielä oikeestaa mut silti tuntuu ku oltas pitempäänki tunnettu :---D

   Ja kiitti kysymyksistääääää<3

   Delete
 2. Oiii kivaaa :)<3 kuvaile itseasi kolmella sanalla. Missä koet olevasi kehittynyt viimeisdn vuoden aikana? Paras saavutuksesi? Mitä haluaisit vielä kokea? Lempiherkkusi? Top 3 ruoat? Lempiasukokonaisuus, miksi juuri se?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Emilia, kiitos kun laitoit kysymyksiä! Mää niin pelekäsin ettei kukaan kysy mitään XD

   Delete
 3. Missä maissa olet käynyt? Lemppariblogit? Lempparibiisi tällä hetkellä? Mikä oli paras asia tässä päivässä? :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi hitsi, huippuja kysymyksiä! En malta oikeesti oottaa et pääsen vastaamaan näihin! Kiitti kysymyksistä! :3

   Delete
 4. Hei hauskaa, multa tuli just samanlainen postaus! :D ja jännitän kans että jäänkö ilman kysymyksiä haha :'D mutta mun kysymyksiä sulle:
  - Valokuvauksesta: mistä työstä olet itse kaikista ylpein? Mitä elementtejä mielestäsi kuuluu kuvaukselliseen malliin, joita erityisesti ihailet/haluat korostaa? Kuinka innostuit valokuvauksesta?
  - tärkein esine kotonasi?
  - lemppari vaatekappaleesi?
  - mitkä asiat saavat verenpaineen nousemaan? Entä mitkä asiat saavat sinut iloiseksi?
  - ruoka, johon et kyllästy?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, katoin kans et sääki olit teheny tämmösen just nyt : D sitä on vissii liikkeellä! Mutta hei kiitti paljon kysymyksistä! :)

   Delete
 5. No kysynpä minäkin :D

  - Mikä on pahin moka, minkä oot tehnyt omien hiustesi kanssa?
  - Mitä odotat eniten Koreasta?
  - Missä haluaisit kehittyä valokuvaamisessa?
  - Mihin sun kilppari menee vaihdon ajaksi? :D

  ReplyDelete
 6. Kaikista huipuin keikka missä oot ollut?
  Lemppari herkut?
  Mistä luonteenpiirteestäsi oot ylpeä?
  Mitä odotat Korean reissulta?
  Haluaisitko asua joskus pysyvästi ulkomailla?

  <3

  ReplyDelete
 7. Oot blogannu jo aika pitkään, miksi alotit aikoinaan bloggauksen? Mitkä oli ensimmäisiä blogeja joita luit? Ja seuraatko niitä edelleen? Tietääkö sun perhe, että bloggaat? Onko sulla paljon kavereita jotka bloggaa?

  Minua kans kiinnostaa tuo Korea-vaihto eli kuinka pitkään olet siellä? Montako matkalaukkua lähtee mukaan? Lähdet ilmeisesti miehes ja luokkakaverin kanssa, eli lähtisitkö jos sulla ei lähtisikään sinne tuttuja? Miksi juuri Koreaan? Olisiko ollut joku toinen maa vaihtoehtona? Mitä vaihdon jälkeen tapahtuu, menetkö vielä kouluun vai töihin?

  Mitä teet yleensä vapaa-aikanasi? Top3 suosikkipaikat Oulussa? Oletko ajatellut Oulusta pois muuttamista tai ulkomaille muuttamista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kysymyksistä! Nää ei valitettavasti ehtiny tuohon ekalle videolle, mutta äkkiäkös mää toisen tekasen :D

   Delete