Sunday, December 21, 2014

winter fur

Lupasin tähän postaukseen taas vähän kevyempää materiaalia, mutta haluan vielä kuitenkin kiittää porukkaa viime postauksen kommenteista! Oli ihanaa mutta samalla myös surullista huomata, kuinka moni oikeesti ymmärsi tekstin pointin ja pystyi myös samaistumaan tekstiin. Mulle teki hyvää päästä vaihtamaan ajatuksia tästä aiheesta, mutta pelottavaa kuitenkin huomata kuinka moni muukin oikeesti kärsii tämmösestä tilanteesta.

Itsellekin tuli sellanen olo, että voi kun vois auttaa toisia. Mutta sepä se, ei tällasessa asiassa voi oikein auttaa muita. Aina voi tarjoutua olemaan jonkun ystävä ja kuuntelemaan, mutta siltikään toinen ei välttämättä osaa päästää sua lähelle vaikka kuinka yrittäsit. Siitähän tossa mun tekstissä olikin kyse - mitä sitten kun ei enää osaa ystävystyä kunnolla? Helppo vastaus ois että "opettele!!", mutta niinhän tässä koitetaan tehdäkin. Tämmöset asiat vaan ei tapahdu sormia napsauttamalla.


Mää en todellakaan oo mikään uhri tässä, enkä oo mitään sääliä vailla ton kirjotukseni kanssa. Julkaisin sen lähinnä siksi, että te tän blogin lukijat oppisitte tuntemaan mua paremmin. Sehän on toki aina riski jakaa henkilökohtasia asioita netissä, kun niitä voi joku myöhemmin haluta käyttää sua vastaan. Oon kuitenki käyny läpi niin paljon paskaa, että en usko pystyväni aiheuttamaan rehellisillä fiilispostauksillani tämmösessä pikkublogissa niin suurta paskamyrskyä, että hautautuisin sen alle.


Tämmönen kylymä eukko muuten tarvii lämpimän takin ja onneks joku oli vieny kirpparille h&m:n mustan karvatakin, jonka mää sitten adoptoin 5€:llä!Mitäs muuta? Hyvästelin lähes kaikki korealaiset vaihtarit perjantaina jättipizzan merkeissä ja meinas kyllä tulla suru puseroon. Yks tytöistä tulee meille vielä jouluksi ja loput näänki onneksi jo parin kuukauden päästä Koreassa. Jos nään, nimittäin nää vaihtojärjestelyt aiheuttaa mulle ihan suunnatonta stressiä tällä hetkellä. En ees oikein nuku öisin, ku mietin että miten asiat järjestyy. Korean päästä luvattiin meille alkuviikosta kaikki tarvittava informaatio lukukauden aloitus- ja lopetusajankohdista yms., mutta eihän sieltä mitään oo taas kuulunu. Ois kiva pikkuhiljaa tietää asioita, niin pääsis ostamaan lentolippuja, hakemaan viisumia ja kaikkee muuta miljoonaa asiaa, mitkä pitää vielä hoitaa ennen lähtöä.


English translation:
Bought a new fake fur jacket from secondhand shop. It's originally from h&m and it cost only 5€ *__* I've already received a lot of compliments on it, so I think it was a good purchase!

I also said goodbye to my korean exchange student friends T__T One of them is spending the x-mas with us, but the others will leave Finland tomorrow. I'd be really sad, if I didn't know that I'll see them in two months. My exchange is so near, but I still don't have much information about it -____-'' I'm expecting a letter from Korea next week....

2 comments:

  1. Maksaako koulu nuo lentoliput tms? Nehän ei mistään halvimmasta päästä kuitenkaan ole.. Tai avustaako muuten rahallisesti? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koululta tullee 1200€ rahhaa, josta 80% ennen vaihtoa ja loput vaihon jälkeen kun raportit on palautettu :)

      Delete