Sunday, December 28, 2014

after christmas

Jotenkin toi huvikseen kuvaaminen tuntuu taas hirveän vaivalloiselta, vaikka joulunakin ois periaatteessa ollu vaikka mitä kuvattavaa. Ehkä oon vaan jo niin henkisesti lähössä pois tästä maasta, ettei täällä meinaa oikein mikään kiinnostaa tällä hetkellä. Oon vaan istunu tyytyväisenä sohvan nurkassa peiton alla ja katellu pöhköjä leffoja. Oon koittanu järjestää tapaamisia ihmisten kanssa ja eilen raahauduin jopa käväsee kaupungilla, mut motivaatio tehä mitään on vähän maassa kuitenki.

Musta ei muuten taida olla ees mitään kuvia joululta, koska olin taas yllättäen kameran takana. Ois kiva kyllä jos itestäki ois joskus muitaki ku semmosia lavastettuja poseerauskuvia :'P Mutta joo, jouluruokia taitaa olla kaikki muutkin blogi täynnä, joten jätän ne tästä postauksesta pois ja saatte ihastella mun joululahjoja! Paras lahja oli ehdottomasti nää Vagabondin Grace-nilkkurit:Ette uskokaan kuinka meinas tulla itku kun näitä ei meinannu löytyä mistään. Sovitin Ideaparkin Clickissä noita, mutta koko 39 oli aivan liian iso. Muuten kenkä tuntu jalassa niin ihanan pehmeeltä, että päätin haluta tämmöset aitoa nahkaa olevat ja puolet kalliimmat kengät vastaavien tekonahkaisten sijasta.

Noh, meikä sitte hiihteli isän kanssa kaikki Oulun Vagabondia myyvät kaupat läpi, eikä mistään löytyny tuota mallia saati sitte pienempiä kokoja. Aattelin sitten että internet pelastaa, mutta nuo koot oli loppu joka ikisestä kenkiä myyvästä nettikaupasta - kunnes avasin aina niin luotettavan ystäväni Ebayn. Isä pisti kengät tilaukseen britestä ja sielähän ne oli sitte "yllätyksellistä joulua!"-lapulla varustetussa paketissa aattona :'''D

(Jep, kävin ettii kenkiä mun isän kanssa ja isä oli oikeesti aikanaan se, joka myös opetti mulle miten korkokengillä pitäs kävellä :'D ♥ Hyvin osas sillon selittää että pittää joustaa polvista eikä kävellä jalat tikkuina :') Äitin kanssa katottii sitä vaa pöljinä että mistä sää tiiät...)
Kosmetiikka on aina kivvaa ja nää jutut olikin sitten oikeesti mukavia ja yllätyksellisiä lahjoja :3


Lahjojen ja ruuan lisäksi oonki nauttinu nyt lähi päivinä ihan mahtavasta säästä. Tai siis, se on mahtavan näkönen ku sitä kattoo ikkunan takaa. Ois kiva lähtee pihalle kuvailemaan, mutta en oo sitten kuitenkaan jaksanu ku ahistaa tuo kylmyys. Huono ääreisverenkierto sekä rasitusastma tekee ulkona liikkumisen tämmösillä keleillä aika rasittavaksi. Onneks jotain kuvia saa myös ikkunoidenkin takaa :3


 

in English: 
Christmas preseeeeents!! I love my new Vagabond Grace boots. I'm pretty sure I'll take these with me to Korea as well.

The weather in Oulu is currently being quite christmassy 'cause it really freezing (-20ºC) and there also snow everywhere. I think this is too cold for me, but at least it looks beautiful when you look out of the windows.

2 comments:

 1. Mä oon kans sitä mieltä, että ois ihanaa kun joku ottasi kuvia ettei itse tarvisi pyytää tai olla siinä juurikin tarkotuksella poseeraamassa. Vitsi kui huippu isä sulla, ei moni isä tuollasia letkauta suusta miten korkokengillä kävellään saatikka tietää mitkä ne vempeleet on. :D Ihania lahjoja oot saanut ja tosi kauniita kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpäää! Toivottavasti ainaki sitten ku lähen Koreaan ni jollaki muullaki tulee otettua niitä kuvia >___<'

   Haha, joo mun isi on huippu, mut se on muutenki vähä semmonen epätavallinen mies kun se kans tykkää shoppailusta ja ihan samanlainen alennusjuttujen metsästäjä se on ku minäki :'D

   Delete