Saturday, November 15, 2014

Skin Perfection Challenge: Final part

Hups, sinne meni viis viikkoa. Tän jälkeen pääsenkin taas panostamaan enemmän blogiin, kun ei tarvitse enää kirjoitella noita postauksia tuon kampanjan sivulle. Ajattelin, että ne joita nuo tuotteet kiinnostaa, voivat käydä kattomassa mun juttuja tuolta sivulta, mutta en tänne viitsi enää enempää noista tuotteista kirjoittaa.

(No ok, ehkä jos ennen ja jälkeen -kuvissa näkyy jotain eroa, niin sitten saatan jopa kirjoittaakin......)

Jaan nyt kuitenkin lemppareimmat kuvani, joita oon tonne postannut.Tuotekuvien ottaminen on niin kivvaaa~♥

Nyt alkais siis olla haaste lopussa ja viimeiset päivät käydä äänestämässä tuolla sivulla tykkäämällä, jakamalla tai kommentoimalla postauksia. Kiitos kaikille, jotka on viittiny auttaa mua tässä!Ps. Jennille terkkuja, jos satut lukemaan tätä, oli ihana törmätä suhun tänään ja päästä juttelee tästä haasteesta! Toivottavasti tavataan toistekin! :3


English translation:
Yeah, Loreal's Skin Perfection Challenge is ending and this might be my last post here about that subject. I just wanted to share my favourite photos that I have posted on the campaign page. You can still help me get more scores by liking &sharing my posts there. Anyway, if the before&after shots of my skin happen to look impressing, then I might have to post them here as well.

6 comments:

 1. Hahahah! Nauroin tuolle Totorolle tuosa ekassa kuvassa, kun se kurkistaa. :D
  xoxo Mella

  ReplyDelete
 2. Jenni antoi kyseiset putellit nyt mulle testiin ja toivon kovasti, ettei tule mitään allergisia reaktioita!
  Sun kuvat on aina niin mahtavia, niitä on ilo katsella täällä! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oijoi, toivotaan että sulla toimii! Itellä oli kyllä ilo käyttää noita ja harmittaa kyllä edelleen Jennin puolesta, että aiheuttivat allergiaa >:

   Ja hei kiitos älyttömästi ♥ Merkkaa paljon tommonen kehu, kun oot itekkiin niin älyttömän hyvä kuvaaja!

   Delete
 3. Aaww, kiitos terkuista!<3 Oli kyllä kiva nähä eilen ja jutskailla, ois tosiaan enempiki voinu puida näitä juttuja. :) Varmasti törmätään vielä ja paan peukut ja varpaat pystyyn että pääset haasteessa siihen kärkikuusikkoon ainakin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, pittäis melkein käyä jossain kahvilla avvautumassa tosta kisasta tms. :D Mää vähän yllätyin ku luulin et kisa on vielä tänään, mut nyt se oli näköjään oikeesti loppunu :C En ehtiny laittaa mun ennen&jälkeen -kuvia!

   Mut hei kiitti älyttömästi tsempistä<3

   Delete