Friday, November 21, 2014

art▲effects

Tässähän on käyny taas niin, että oon päässy tekemään tänä syksynä useammankin bändin promomateriaalia. It's all about the music, mutta kuitenkin bändi yleensä tarvii myös promokuvia, logoja ja muita graafisia elementtejä.

Tästä bändistä oon ollu erityisen innoissani, sillä oon päässy kuulemaan tulevaa materiaalia melkein päivittäin jo heti bändin synnystä lähtien. Tätä salaisuutta onkin sitten pidetty jo varmaan puoli vuotta, mutta nyt vihdoin tämä indie-duo on myös julkisesti olemassa!


Ensimmäinen single 'Childhood Room' julkaistiin juuri äsken ja musiikkivideokin on jo ilmestynyt YouTubeen:Meikä tosiaan vastaa näistä kuvista ja oonkin todella mielissäni, kun pääsen vihdoinkin postaamaan näitä instagramin ulkopuolellekin. 

Voin luvata että tältä bändiltä on tulossa tän biisinkin jälkeen melkoisen tarttuvaa settiä! Jos indie-musiikki siis kiinnostaa, niin käykäähän tykkäilemässä bändistä facebookissa, instagramissa tai youtubessa :3English translation: 
If you like indie music, I can really recommend this new band called Art Effects. They just released their new single and music video! I was actually responsible for their new promotional photos and logos :3 Anyway, I'm sure they would really appreciate if you liked their pages on facebook, instagram or youtube!

2 comments:

  1. Replies
    1. Taas joku universumi nyrjähtäny ku teikä käy kommentoimassa :---D Mutta hyvä jos tykkäät ! :'D

      Delete