Tuesday, October 14, 2014

L’Oréal Skin Perfection Challenge

Apua, mua pikkusen hirvittää tää L’Oréalin Skin Perfection Challenge. Mun pitäs tehä miljoona juttua ja vääntäytyä perjantaina aamulla kohti Helsinkiä ja nyt saa vielä tehä näitä tuotearvostelujakin :'D Ei siinä, tää on älyttömän kivvaa hommaa oikeesti. Nukun sitte seuraavassa elämässä !

Elikkäs, arvostaisin hulluna jos kävisitte tällä sivulla ja tykkäilisitte mun jutuista ja näin meijjän tiimin, eli siis parhaan tiimin, eli siis Saara Sarvaksen tiimin pisteet karttuu ! ♥ ♥ ♥




Nyt oon siis päässy jo testaamaan tuotteita omaan naamaan ja ekat mielikuvat tuotteista on syntyny. Kyseessä on tosiaan ihonhoitosarja eikä taikatemppu, joten en oo odottanut ensimmäisiltä käyttökerroilta mitään näkyvää tulosta.

Ennen ensimmäistä kokeilua mulla oli hieman pelkoja, sillä normaalistikin kuiva ihoni on ollut lähiaikoina vielä entistäkin kuivempi aknelääkityksen takia. Yleensä päivävoiteet rullautuvat pois iholtani meikatessa ja tässä vaiheessa meinaakin usein tulla itku, kun mikään ei pysy tässä naamassa. Nyt lääkitystä käyttäessäni tähän ihon kosteuttamisongelmaan on tullut myös se lisä, että jopa lääkärin määräämät apteekin kosteusvoiteet polttavat välillä paperinohutta ihoani niitä levitettäessä.

Ymmärrätte varmaan miksi siis pelotti kokeilla taas uusia tuotteita...



Ja kuinkas sitten kävikään? No hyvin! Olin valmistautunut jo siihen että saan kirjoittaa heti alkuun jotain negatiivista, mutta tähän mennessä kaikki onkin mennyt mainiosti! Ihoa ei kirvellyt tuotteita levittäessä yhtään ja meikki levittyi yllättävän helposti ja tasaisesti kosteutetun ihon päälle.

Ainoastaan tuota tämän viikon tuotetta, eli oranssi-pinkissä putelissa olevaa Anti-Tiredness Beautifying Daily Carea (jäätävä nimi.......) levitettäessä tuli tänään hieman ongelmia, mutta siitä lisää videolla. Olen jopa hieman hämmentynyt ensimmäisten testipäivien sujuvuudesta :')



Vaikka tulokset tuntuvatkin jo nyt, niin mitään näkyvää tulosta tuskin on havaittavissa vähään aikaa ja saan edelleen meikata ihoni siedettäväksi. Nyt nähtäväksi jää, voinko tulevaisuudessa jättää meikkikerroksenkin hieman ohuemmaksi, jos tuotteet todella toimivat ja parantavat ihon kuntoa!

Uusimmat kuulumiset voikin sitten käydä kattomassa tuolta sivustolta ihan videon muodossa ! Taitaa olla ensimmäinen höpöttelyvideoni ikinä, ellei yhtä vanhaa arvonta-videota lasketa, joten pahoittelen sekavuutta ja pinkin värin hehkutusta :'D


English translation:
I'm taking part in L’Oréal's Skin Perfection Challenge so please like my posts HERE and help me and my team win ! ♥♥♥

4 comments:

 1. Tuo päivävoide on ihan mahtava! Mulla ei oo kuoriutumista tapahtunut, mutta kerkesin jo tutulle suositella jolla sitä tapahtuu. Toivottavasti kokeilee! :D Itse oon kyllä tosi rakastunut kyseiseen voiteeseen ja tuun ostamaan sitä varmasti jatkossakin. Tulee niin silkinpehmee iho ja meikitkin pesee helpommin. Hyvin myös kosteuttaa. <3
  xoxo Mella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sepä! Oon edelleen hämmentyny, kun toi päivävoide ei tosiaan kuoriudu heti irti naamasta.. Ja tuosta pitääkin kans kirjottaa jossain vaiheessa, sillä huomasin saman just äsken meikkejä pestessäni että ikinä ei oo kyllä näin helposti irronnu ! Eikä ees ala kiristää naamaa pesun jälkeen ö___Ö

   Delete
 2. Jotenkin ihana kampaus ja entisaikojen tunnelma tossa kuvassa missä oot ite <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tosin kampaus on vaan yhellä yrityksellä vetästy sotkunuttura, mutta hyvä jos näyttää kivalta : D

   Delete