Tuesday, October 28, 2014

L’Oréal Skin Perfection Challenge #2

 Tein vähän pohdiskelevamman postauksen tuossa yks päivä Skin Perfection Challegen sivuille ja ajattelin jakaa sen nyt täälläkin, kun harva varmaan tonne sivulle eksyy.
22.10.
"Tämä ei nyt ihan suoranaisesti liity mihinkään tuotteeseen, vaan lähinnä tähän haasteeseen. Mitä mieltä teillä on poikaystävät yms. tästä haasteesta? Mää nimittäin hätkähdin, kun täällä meikän huushollissa oltiin sitä mieltä, että "sehän on vaan ilmasta mainosta niille tuotteille!". No onhan se joo, mutta toisaalta eihän tässä kukaan velvoita näitä tuotteita kehumaan.

Aikamoinen riskihän tässä on myös kisan järjestävälle taholle, että joku kirjoittaa negatiiviseen sävyyn tuotteista ja siten joku lukija saattaa jättää ko. tuotteen myös ostamatta sen takia. Itse en oo ees ajatellu asiaa aiemmin kunnolla, sillä oon kokenut alusta asti että voin ja aion kirjoittaa tänne vain rehellisiä mielipiteitäni..En tiiä.. Kuulin myös että "somessa pärjää vain spämmäämällä tai jos on iso perse". Niinhän tässäkin toki saa lisää pisteitä, jos kehtaa pyöriä ympäri internettiä jakamassa ja mainostamassa omia postauksiaan.Itellä ei kantti kestäis kirjotella tänne jotain parin sanan postauksia Pariisin matka silmissä kiiluen, jos mulla ei oikeesti oo mitään asiaa, vaan tekisin postauksen ihan vaan postaamisen takia. Tuntuuko teistä, et tän voi voittaa vain jos luopuu arvoistaan ja postausten tasolla ei oo niin väliä? Ratkaiseeko tässä kisassa määrä, ei laatu? Melkein ahdistaa jo julkaista tätäkin tekstiä. Toki varmaan kaikki haluais voittaa, mutta tuntuu silti vähän tyhmältä."


Semmosta. Onko kellään teillä lukijoilla mielipiteitä tämmösestä mainoskampanjasta? Tässähän mää taas spämmään tännekin tätä kampanjaa, eli onkohan se tahto voittaa sittenkin pahempi kuin luulin? -.-'

Jotenkin tuli vaan semmonen turhautuminen tästä, kun ite ottaa kuvat vaivalla ja käyttää tunteja jonkun videon editointiin, niin sitten joku saattaa kuitenkin voittaa tämän postaamalla sen kummemmin miettimättä videoita joka välissä. Videon postaamalla kun saa kisassa heti 500 pistettä.. Tulee fiilis, että kannattaako tässä ees yrittää :|


"Pistejärjestelmä on seuraava:
 • Tykkääminen: 30 pistettä (omista postauksista tykkäämistä ei lasketa)
 • Kommentit: 50 pistettä (omien postausten kommentointia ei lasketa)
 • Jakaminen Facebookissa: 100 pistettä (oman postauksen jakaminen Facebookissa lasketaan kerran)
 • Postaaminen Pinterestiin: 100 pistettä (oman postauksen lisääminen lasketaan kerran)
 • Videon sisältävä postaus palkitaan suoraan 500 pisteellä."

2 comments:

 1. En tunne tätä kampanjaa läpikotaisin, mut vaikuttaa toi kyllä aika pitkälti vaan laajalta mainoskampanjalta, missä bloggaajat mainostaa tuotteita omakohtasten kokemusten kautta käytännössä ilmaseks. Yleensä usein kun bloggaaja saa jonkun tuotteen testiin, siitä tehdään joku yks postaus, ja nyt tässä kampanjassa noita postauksia tehdään monia ja pitkään. Ja se on luonnollisesti tehokkaampaa mainontaa. Myös kun tää on niin laaja kampanja ja tähän on valittu tiimit ja kaikkea, niin tavallaan lukijalle tulee semmonen olo, että tää on nyt joku merkittävä juttu, että tätä pitää seurata ja olla kiinnostunut. Jollon sitten katsookin enemmän näitä mainosvideoita. Pelkkä ilmiöksi nouseminen lisää ihmisten kiinnostusta. Ei kukaan velvoita tosiaan kehumaan tuotteita, mutta ei varmaan Loreal mitään huonoa tuotetta haluaisi julkaistakaan. Ja on niitä tuotteita testattu oikeilla ihmisillä jo ennen tätä kampanjaa, että pahimmat mokat on kuitenkin jo karsiutunu. Ja toi somessa mainostaminen niin ikään lisää sitä näkyvyyttä eli mainostilaa, jollon yhä useampi, joka ei ole kiinnostunut Lorealista, "altistuu" näille postauksille ja sitä kautta mainonnalle. Vrt. mainonta pelkän Lorealin toimesta (kohteena likettäjät Facebookissa, seuraajat Instagrammissa ja Twitterissä jne.).
  Olipa nyt jotenkin superkriittinen ja vakava kommentti :D Enivei, käytän ite luonnonkosmetiikkaa, joten noi tuotteet ei sikäli kiinnosta, mutta oon jotenki koukussa tuotearvioihin, joten on ollu kivaa seurata, miten noikin tuotteet toimii :) Ja sulla on ollu kyl tosi laadukkaat postaukset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, just hyvä kommentti! Hienoo vaan kun joku jaksaa kommentoida tämmöseen "vakavaanki" aiheeseen Ja hei, kiitos!

   Tosiaan ainakin yhellä meijän tiimin tytöistä on tullu niin pahat allegiaoireet noista tuotteista, että hän joutui keskeyttämään kisan.. Tämmönen on tuskin kovin hyvää mainosta, joten onhan tuossa riskiä otettu että tommostakin saattaa käydä.

   Tosiaan munhan ei todellakaan tarvis tän kampanjan takia julkaista täällä blogissa saati instagramissa mitään tähän liittyvää, enkä edes hyödy mitään muista kuin tuonne sivustoille tehdyistä postauksista.

   Mutta kiitti vielä kommentista, halusinkin tähän just jotain tämmöstä kommenttia että saisin vähän lisää näkökulmia tähän hommaan :3 Hyvä tietää miltä tää näyttää ulospäin!

   Delete