Friday, October 31, 2014

Groovesisters @ make up store

Oululaiset blogit on viime aikoina ollu täynnä Make Up Storen ihania tilaisuuksia ja oonkin ollu hieman katkera kun en oo päässy mukaan noihin kivoihin tapahtumiin. Noh, kuun puolessa välissä pääsin kuitenkin tekemään työhommia kyseiseen liikkeeseen, kun ihana Groovesisters-duo oli vailla uusia kuvia! Tytöt kävi meikattavana promokuvia varten ja ajateltiin, että ois kiva kun laittautumisvaiheestakin jäis hieman todistusaineistoa.Make Up Storessahan niin sanotusti sekoaa heti ovesta sisään astuessaan, kun joka puolella on kivoja värejä ja glitteriä... Tokihan mun piti tyttöjen kuvailun välissä keskittyä välillä noihin kaikkiin purkkeihinkin *__* Onneks ei ollu lompakko mukana, niin en päässy tyhjentämään sitäkin samalla.

Aili ja Suvi on niin huippuja tyyppejä, että promokuvaukset meni erittäin helposti ja vaivattomasti, eikä homma ees tuntunu niin kovasti työltä :3 Nyt sitte pitäs vaan käydä niitten itse promokuvien käsittelyn kimppuun, niin saatais nekin sitten näytille!

6 comments:

 1. Vauuuuu, ihan mahtavia kuvia! Älyttömän hienoja. <3_____<3

  ReplyDelete
 2. VAUUU IHAN MAHTAVIA KUVIA <3!! Ihana, että sääkin oot päässyt pistäytymään liikkeessä ;) Seuraavalla kerralla oot sitten bloggaajienkin illassa mukana, eikö?<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥ !
   Ja pakkohan se on tulla ens kerralla jo ihan seurankin takia, ku on niin mahtavaa porukkaa :3

   Delete
 3. Hienoja kuvia,en malta oottaa että nään ne promokuvat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti ! Mää en malta oottaa että saan ne tehtyä valmiiksi XD

   Delete