Friday, October 10, 2014

ghost stories in Oulu

Oon kirjottanut nyt aika usein siitä, kuinka mulla on iha hullun paljon kouluhommia. Ajattelin nyt hieman valottaa minkälaisen projektin parissa oon tässä viime aikoina työskennellyt.

Homman nimihän on se, että OAMK:issa medianomi-opintoihin kuuluu kymmenen opintopisteen mediaprojekti, jota oon nyt työstämässä. Sen verran voin vihjata, että meidän työryhmän projekti liittyy mobiilisovellukseen ja kummituksiin! Kunhan lopputulos julkistetaan, lupaan ilmoittaa siitä täällä, jos jotain kiinnostaa siinä vaiheessa päästä kokeilemaan tuota sovellusta?

 Tässä vähän sneak peekkiä meikäläisen vastuualueeseen, eli tarinoiden kuvitukseen:


Joko pelottaa? Kuvat Ynninkulmalta, Franzénin talolta ja lääninhallitukselta, eli Oulun vanhoihin rakennuksiin sijoittuvat meijän kummitukset.


English translation:
This post was about my school project which consists ghost stories. It's going to be a mobile application, but I'm going to tell you more about this when it's launched. This is just a teaser ! ;3

6 comments:

 1. Oo, siistiä! Ja vähänkö näytti Ynninkulma erilaiselta kun meidän hääpotreteissa :D Tunnistin paikan kuitenkin heti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mää ajattelinki just sillon ku kävin kuvaamassa et niin tosiaan, sulla oli häät tuolla :D Toi oli kyllä niin hienon näkönen paikka että kyllä on varmana kelvannu häitäki viettää :)

   Delete
  2. Oli kyllä! <3 Meillä oli tosiaan juhlat siellä Kellarissa, mut kuvat otettiin tuolla isommissa saleissa :)

   Delete
  3. Aa ! Mää en päässy ees kuvaamaan koko kellariin ku mun kuvauslupa oli semmoselle päivälle, että siellä oliki koko päivän joku tilaisuus, ni en ees tiiä kuinka hienoa siellä kellarissa on >':

   Delete
 2. Ei vitsit, vähänkö siistiä! :)

  ReplyDelete