Monday, September 01, 2014

end of summer

Yayyy~! Vihdoin tän kesän viimeset hääkuvat on käsiteltynä ja uudet haasteet kutsuu ! Kesäkin tais samalla loppua, buu. Oon myös viimesen viikon aikana tavannu niin monta uutta ihmistä ja puhunu englantia ku viimestä päivää, enkä oikeestaan voi ees käsittää kärsineeni joskus sosiaalisten tilanteiden pelosta. Aikanaan en uskaltanut soittaa kenellekään tuntemattomalle puhelimella ja bussilla kulkeminen oli ihan jäätävää, kun aina pelkäs että joku istuu viereen eikä uskalla sitten omalla pysäkillä ilmoittaa että mun pitäs päästä tästä pois. Tommoset asiat tuntuu nyt äärettömän hölmöiltä, mutta jos tätä sattuu lukemaan joku, joka kärsii tuollaisista jutuista, niin voin luvata että it get's better.

Nyt pitäs taas olla enempi aikaa blogillekin, mutta oon taas vähän hukassa sen kans että mitä tänne laittasin. Semmonen randomien asioiden kuvaaminen omaksi huviksi on vähentynyt todella paljon sen jälkeen kun valokuvauksesta on tullu mulle työtä. Uskon kuitenkin että ajan mittaa löydän tasapainon tässäkin asiassa.


 

shirt - h&m || skirt - secondhand 

Oon ostanu jo pitkän aikaa suurimman osan vaatteistani kirppikseltä ja tässä oiskin sitten uusimpia löytöjäni: 

 

Biker-takki tosin on h&m:ltä, mutta muut oon löytäny Paljekirppikseltä. Tommosta farkkumekkoa oon etsiny ikuisuuden ja en voinu vastustaa kiusausta ku löysin ton Monkin yksilön pari viikkoa sitten. Kuus euroa on aika maksimi mitä yleensä viitsin laittaa kirpparivaatteeseen, mutta tuosta maksoin epäröimättä pyydetyn 6€. Tuo mekko, karvapaita ja takki näkyivätkin tosiaan jo edellisen postauksen asuissa :3 

Ainiin, jouduin siirtymään tälle vuosikymmenelle ja ostamaan kunnon älypuhelimen vanhan luurin hajottua Helsingissä reissatessani -.-' Yks hyvä juttu tässä oli - pääsin nimittäin taas tuunaamaan puhelimelle koteloa! 

 

Tosiaan meikän käyttöön päätyi LG:n G2-malli, eikä mulla oo mitään valitettavaa tästä tähän mennessä. Luin netistä, että LG Google Nexus 5 olis selkeämpi käyttöjärjestelmältään kuin tämä, mutta onneks kävin ite testaamassa noita liikeessä, sillä mulle se Nexus ei toiminu ollenkaan. Tuntui jotenkin sekavalta ja jotenki liikaa liikkuvia osia näytössä :') 

________________________________________________________________________________________

English translation: 
Finally I'll have more time for this blog (I hope...) 'cause I finished retouching the last wedding photos for his summer. Well, the summer has ended as well, boohoo. I've been super social lately because of the new exchange students and I'm not afraid of speaking English anymore :') 

Anyway, I'm a bit lost 'cause I have no idea what I should post here. I used to take a lot of photos of random things, but I don't really do that anymore 'cause nowadays I consider photography as work. I'm sure I'll find balance in this matter at some point! 

 I also had to buy a new phone and I got LG G2. I customized a phone caset already~

2 comments:

 1. Onpa kivoja kirppislöytöjä! Täytyis itekin koittaa perehtyä kirppistelyn saloihin vähän tarkemmin, kun kaikki muut löytää sieltä vaikka ja mitä. :)
  Myös tuo asu on kiva, sulla on niin ihana tyyli. c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti palijon! Suosittelen kirppareilla käymistä - ite tykkään käydä etsiskelemässä juttuja vaikka en ees ostais mitään ! Jotenki saa hetken olla ajattelematta mitään ku metsästää löytöjä kirpparilta X'D

   Delete