Monday, July 21, 2014

we all learn to laugh again

Oon larpannu kesää niinku pieni eläin (niinku tuo mies sen sanois..) ja koittanu nauttia elämästä parhaani mukaan :') Tännään oli hyvä päivä, otettiin eväät mukaan ja mentiin Tuiran biitsille moneksi tunniksi töiden jälkeen. Enkä oo ees kovin vaaleenpunanen, ku laitoin rasvaa toisin ku eräät ....

Kesäisiä asuja siis luvassa - oon niin mielissään pihalla voi kulkee vähissä vaatteissa, kun töissä joutuu hikoilemaan pitkissä housuissa :c 4 days to go ja sitte hyvästi työvaatteet !!

maxi skirt - secondhand || sandals - vagabond || necklace - ebay


In English:
Today was a good day - we went to the beach and stayed there for hours. I'm really enjoying the summer and I only have 4 days left of my summer job. After that I'll be able to wear these kinds of summer outfits everyday, yay!


shorts - bikbok || shirt, chain and snapback - ebay

8 comments:

 1. great looks cool pics<3

  www.bstylevoyage.blogspot.com
  xx

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Kiitti, nii munki mielestä : DD

   Delete
 3. hei onko sulla jotai tiettyjä lemppari ebay-myyjiä/kauppoja mistä aina löydät niin ihania kamoja? :-) tai sitten jotain hyviä vinkkejä ebay-shoppailuun? :-D niistä ois kiva kuulla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei oikeestaan oo ! Yleensä mulla vaan tulee mieleen joku juttu mitä "tarvisin" ( :D ) ja sitte lähen ettimään sitä jollain hakusanalla. Joskus joutuu kyllä selaamaan tosi paljon ennen ku löytää ne oikeet hakusanat tietyn asian ettimiseen. Yleensä kuitenki haen juttuja sillee että mulla on asetukset "buy now" eli ei mitää huutokauppajuttuja mulle kiitos ja sitte halvin mahdollinen hinta xP

   Ainoa kunnon vinkki, minkä osaan antaa: kannattaa aina kun luulee löytäneen asian x halvimmalla mahollisella hinnalla ni kattoa oisko siinä tuotteen nimessä joku sana mitä omassa haussa ei ollu, ja hakea vielä sillä jos vaikka löytys vielä halvemmalla... Ja hei, aina kannattaa valittaa jos tuotteiden laadussa on jotai vikaa - oon saanu tosi hyvin kyllä rahojani takas tämmösissä tapauksissa.

   Ei tästä kyllä varmaa hirveesti apua ollu, höh :(

   Delete
 4. Really pretty pictures, I love your hair :)

  trendofdays.blogspot.co.uk
  x

  ReplyDelete