Thursday, July 17, 2014

3x heels & one outfit


 
top - h & m || necklace - ebay || shorts - h & m

  
h & m, 10€ - wore these @ Ilosaarirock so they are still a bit dusty. 
But because of these I wasn't the shortest girl in the crowd for once :')

 
 
Both of these are from ebay, the white ones were about 30€ and black & white ones about 40€


Jep, oon ostanu tänä kesänä vähän kenkiä .. Sen siitä saa ku on tottunu kituuttamaan opintotuella, ni heti ku saa rahhaa ni lähtee lapasesta. Ei siinä, rakastan noita kaikkia kenkiä, mutta jospa nää nyt riittäs ja rahat vois vaikka yrittää säästää ens kevääseen. Haluaisin jo tietää tarkan päivän millon sitte lähen sinne maailmalle, ni voisin alkaa laskee päiviä :')
 
En tiiä onko se stressi vai mikä, mutta oon jotenki tuntenu olon tyhjäksi ja yksinäiseksi, vaikka oiski tekemistä ja ihmisiä ympärillä. Etenkin töissä, tosin mää teenki töitä yksin eli ei oo ihme. Ehkä avaan tätä fiilistä vielä jossain vaiheessa kirjottamalla, emt. Pitää ehkä vielä pureskella asiaa itekseen ennen mittään avvautumisia. Tämmösinä hetkinä sitä toivos että ois ehkä semmonen bestis olemassa niinku joskus pienenä muka oli :--D On mulla ihania ystäviä kyllä, mutta huomaan kyllä olevani kateellinen ihmisille, joilla on se yks paras ystävä ja ne on ihan erottamattomia.

_______________________________________________________________________________________


English translation:
Yeah, I've bought some shoes this summer ... I'm so used to living with such small amounts of money, so now when I get real paychecks it kinda gets out of hand. Oh well, I love all of those shoes, but maybe this is enough and I should save my money for next spring. I would really like to know the exact date when I'm leaving to South Korea so I could start counting days.

I don't know is it the stress or what, but I've been feeling kinda empty and lonely lately. I work alone and talk to nobody during the day, so I guess it's not a suprise to feel that way at work. Maybe I'll write more about this later, I don't know. I may have to think it through before letting it out. Times like these make you wish that you still had a one true best friend like thought I had when I was a kid. I have a lot of awesome friends but I find myself being really jealous of people who have a best friend and nothing can separate them.

22 comments:

 1. Näytät ihan sikana Ellie Gouldingilta! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. katoin ihan samaa! ja aagh oon ettiny just tollasia shortseja ikuisuuden....

   Delete
  2. Hahaha, voi kiitos! Tää on niin hassua ku tuota kuulee aina välillä mut ehkä se on vaan toi tukka :-----D

   Ja Emilia, noita näytti olevan samanlaisia taas h&m:llä!

   Delete
 2. Voih, tiedän niin tuon tunteen bestiksistä! Täälläkin yks, jolla on kyllä todella hyviä ja läheisiä ystäviä mutta se one and only bff puuttuu :--D Onneks on kuitenki poikakaveri, joka toimii samalla todella hyvin myös parhaan kaverin roolissa :')

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin mää vähän pelkäsinki että en oo yksin tän fiiliksen kanssa :( sen verran oon ite oppinu elämästä, että ois erittäin suotavaa jos poikakaveri ja paras _kaveri ois eri ihmisiä. Siitä jää aika pahat jäljet, jos ne sitte sattuuki menettämään kerralla. Ei siinä, en tiiä mitä tekisin itekkään ilman tuota äijjää, mutta silti ehkä sanosin sitte tällä hetkellä ennemmin vaikka että mun äiti on mun paras kaveri! Sille mää aina ekaksi soitan ja valitan jos jotain tapahtuu :') <3

   Delete
  2. Niin, toisaalta kyllä ymmärrän pointtisi, mutta ei sitä suhdetta ainakaan itsellä tule oikeen ikinä ajateltua sen eron kannalta. Jos se ero jostakin syystä tulisi niin varmasti se sattuisi joka tapauksessa, oltiin sitten parhaita ystäviä tai ei .Ja jotenkin tuntuu vaikealta pitää mitään rajaa poikaystävän ja parhaan kaverin välillä, varsinkin kun yhdessä asuu ja ollu kuitenki jo jonku aikaa yhessä :-) Se on aina se ensimmäinen ihminen jonka kanssa jakaa ilot ja surut, jolle voi puhua ihan kaikesta ja jonka kanssa voi olla täysin oma itsensä. Niin siinä mielessä se tuntuu samalla myös parhaalta ystävältä! Varsinkaan kun semmoisia ihmisiä ei omassa elämässä muuten kovin montaa ole :-)

   Delete
  3. Lähinnä tarkotin sitä, että itse pyrin siihen että ois muitakin ihmisiä ku se poikaystävä, joille vois puhua ihan kaikesta. Ei tietenkään pidä kenenkään varautua eroon, mutta ite opin omasta tapauksestani että siinä voi käydä tosi pahasti. Jos ois ystäviä, joille voi avautua, niin ei jäis yksin vaikka eroki tulis jne. Ehkä mää oon jotenki tullu vähän kyyniseksi ja tavallaan varovaiseksikin, sen verran on rankkoja juttuja taustalla. Antasin kyllä paljon jos voisin edelleen olla niin naiivi ja huoleton ku ekassa pitkässä suhteessa ennen ku tuli ongelmia.

   Delete
  4. Ymmärrän kyllä. Älä käsitä mua mitenkään väärin, en halua sua tai teidän suhdettanne mitenkään arvostella tai mitään, tuntuu vaan että itekin painin myös samojen asioiden kanssa nii tekee mieli tuoda omia ajatuksia esiin :-) Mullakin on tämä suhde nyt kolmas pidempi ja vakavalla pohjalla oleva, joten on tässä ne ensimmäisen suhteen naiivisuudet kadonnut vuosien varrella! Jokasesta suhteesta ja erosta on oppinu todella paljon vaikka ne on samalla myös satuttanu yhtä paljon. Itellä varmaan kun edellinen suhde oli täynnä kaiken maailman ongelmia, riitelyä, valehtelemista ja luottamuksen puutetta niin oppinu nyt nykysen kanssa arvostaan sitä toimivaa suhdetta ja kaikkee siihen liittyviä hyviä puolia ja ominaisuuksia niin paljon. Mutta joo, sori tää avautuminen :-p

   Delete
  5. Haha, ei mittään, just mielenkiintosta vaihtaa ajatuksia : D

   Delete
 3. No jos yhtään lohduttaa nii mulla on ollu sama olo jo 3 vuotta :'D missä nuo asukuvat on otettu? :0

  ReplyDelete
  Replies
  1. NO MITÄS MUUTIT SINNE, TUU TAKAS !!!!!!11111 <3 :'D
   Kuvat on otettu tossa citymarketin takana...

   Delete
  2. No nii-i!!! :D kai se on tää ikä mikä sen tekee, tuntuu et meidän ikäsiä kiinnostaa vaan kaikki tylsä ku on itte jämähtäny tähän teinitasolle :'D aijaa enpä ois hoksannu! TUU TAMPEREELLE!! Nii ja varastan muuten nuo valkoset popot :3

   Delete
  3. Joo hyi. Hengattii semmosten viistoistakesästen kanssa Ellien keikalla, ni kyllä sitä vaa tunsi ittensä vanahaksi...... Mutta se on kyllä iha perseestä ku ei oo ennää täälä kaveria, jota oikeesti kiinnostas samat jutut :| tuuppa ite sitte Koreaan :----D

   Delete
  4. Mää hengaan täällä töissä näitten 18-20v kans niinku vapaa-ajallaki ja on kyl jotenki sama meininki ittellä :D ei saa houkutella, mulla ois viikko palkallista lomaaki talvella... :D no ei oo mullakaa täällä :E

   Delete
 4. mie oon aina ollu vähän kateellinen semmosille, joilla on sellanen kunnon posse koko ajan ympärillä :-D joitten kaa hengata kesäyössä porukalla jossain nuotiolla ja pitää kotikemuja ja tehdä ruokaa jne. harmi että taian olla liian vanha tuohon kesäyössäki hengailuun ko nukkumatti kutsuu jo ennen puolta yötä! se on vaan semmonen teini-iän haave toi kaveriporukka, mikä tuskin tulee enää toteutumaan, kun yksittäisistäkin kavereista saa pitää kynsin ja hampain kiinni. mullekki läheisempiä ja oikeestaan ainoita sellaisia ystäviä, joiden kanssa voi olla ihan oma ittensä on poikaystävä ja sisko, työtäki teen itsenäisesti ja koulu on pelkkää massaluentoa. siksi kauhistuttaakin, kun tuo siskoki joutunee muuttamaan pois lähiaikoina - mitä mä sit teen!
  tää yksinäisyys ja ystävänkaipuu lienee aika tuttua meidän ikäsille, kun kouluaikojen tyypit ovat kenties muuttaneet jo pois ja niin. ystäviä saaminen on vaikeeta. voispa vaan mennä jossain kadulla tai koululla sanomaan jollekki kivannäköselle ihmisellä, että rupeaks kaveeraan mun kans :--D mitähän siitäki seurais sitte, haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sepä se, mulla on ehkä joskus ollu semmonen porukka, mutta se tosiaan hajos viimestään siinä vaiheessa ku erosin edellisestä poikaystävästä ja sit monet tärkeet ihmiset siitäki porukasta on muuttanu muualle. Tunnen kyllä ton tuskan kans tosta ku ikä alakaa painaa eikä jaksa kukkua hereillä kovin myöhään >.< elättelin amk:in suhteen pari vuotta sitte toiveita että löytys uusia ystäviä ja kyllähän sieltä jokunen aivan mahtavakin tyyppi löyty, mutta jotenki ne ihmiset, joille voi asioista puhua, puuttuu tällä hetkellä elämästä.
   Tajusin just tänään et niin moni ennen läheinen ihminen on lähteny muualle ja sitte sitä vaan kasvetaan erilleen.. Siinä ku sitte tietäs mistä niitä uusia ihmisiä elämäänsä löytäis ! Pitäs varmaan just oikeesti olla jotenki sosiaalisempi -.-' siksipä ootanki ku kuuta nousevaa että lähen ite täältä sinne Koreaan ja siellä on vaan pakko tutustua ihmisiin.

   Mutta hei kiitos kommentoinnista, jotenki auttaa ees vähän ku tietää että muutki painii asian kanssa. Auttaa ymmärtämään että joo, tästäpä tää paska fiilis sitte johtuuki ku oon niin kauan tapellu ahistuksen kanssa olematta varma että mikä ees ahistaa.

   Delete
 5. Löl meinasin kommentoida tähä kans eile et elli look-a-like mut jätin kirjottamatta... :--D

  ja mitäs oot aina niin busyyyy ettei pysty käymää kylässä. 8(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei tässä ny ehkä ihan siitä vaan oo kyse.

   Delete