Tuesday, March 04, 2014

#unicornhair

Multa pyydettiin taas postausta mun hiusväriin liittyen, joten tässäpä tulee. Oon tehny aiheesta joskus pari vuotta sitten kai jonkun postauksen, mutta tässä tulee jotain päivitettyä informaatiota kuitenkin. Nyt on muutenkin viimenen sauma julkasta tätä postausta, nimittäin päädyin jo vaihtamaan väriä...Perusvärjäyksen vaaleaan oon jo vuosia totetuttanu Keunen 1517-sävyllä. Se on semmonen super vaalea-lila-tuhka-sävy, eli pohjan pitää suoravärejä varten olla tosi vaalea ja puhtaan sävynen. Vaaleanpunaiseksi  tai lilaksi päädytään sitten StarGazerin Shocking Pink- ja Purple-värien avustuksella.

 
Noita suoravärejä sitten oon lantrannu hoitoaineeseen semmosen määrän ku on milläkin hetkellä tuntunu - halapishoitoaineita on kulunu kyllä litroittain tähän hommaan. Tosiaan tuota suoraväriä ei sekoitukseen tarvitse kovinkaan paljoa.


Tämmönen hattarainen sävy oli tukassa alunperin ennen tätä esimerkkivärjäystä: 


 Halusin enempi lilan sävyn, joten hoitoaine/suoravärisekotus oli myös melekosen lila:


Sitten vaan mömmöt päähän, eikä kannata säikähtää vaikka väri näyttäs tässä vaiheessa melko äkäseltä. Tosin suosittelen eka kokeilemaan miedommalla sekoitussuhteella ettei tuu yllätyksiä.
 
Tyveen sekoitin jopa vähän mustaa suoraväriä, jotta saisin oman tyvikasvun häivytettyä vähän tummemman värin avulla.

Ja noinkin tumman värin pois pesemisen jälkeen lopputulos oli tällanen:


Semmonen yksisarvisponitukka :'3 voin kertoa että nyt ku on karvat jo vähän eriväriset, niin tuota pastelliväriä tulee varmasti aika pian ikävä. Mutta aina sen saa onneksi takas, joten kattoo kuinka käy.

Mutta joo, kysyä saa väriin liittyvistä tai liittymättömistä asioista, jos jotain jäi epäselväksi !

2 comments: