Friday, February 07, 2014

you're sensible but it doesn't make sense

Piiiiikkusen stressaa ku vaihtokuviot on sekasi ku meikän sukkalaatikko. Piti eilen sitten käyä vähän piristämässä itteä: maxihame 5€ - Seppälä (saa jäähä oottamaan parempaa kuvaushetkeä) // hattu 9,95€ - H&M // kauluspaita 3€ - Seppälä 

Paita lähti kuitenkin matkaan vain sillä ehdolla, että noi vihreet helmiasiat sai helposti pois. Mulla oli heti mielessä että tästäpä tehäänki kotona hienompi, ja näin siinä kävi:
Eka mietin et hei toi on ihan kiva ku ottaa vaan noi tummanvihreet pois, mutta päädyin sitte kuitenki ratkomaan kaikki kirkkaita lukuunottamatta irti. Muista askarteluista oli jääny noita helmenpuolikkaita, joita liimasin sitte irrotettujen tilalle.

Valmis:


 

3 comments:

 1. Postaustoive: olisitko voinu kertoa sun hiuksista? ^^ Tai siis että miten ja millä väreillä saat sen pysymään tuon värisenä, miten hoidat niitä, miten leikkaat etc, koska sun hiukset on tosi kivat :-)

  Ps. Ootko lähdössä vaihtoon? :-0

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, huippu toive! Pittää tosissaan tehhä tommonen postaus asap :3

   Nyt oon vasta hakuvaiheessa ton vaihdon kanssa, eli jos kaikki menee putkeen ni lähen vuoden päästä! On vielä vaan aika isona kysymysmerkkinä että onko suunnittelemassani koulussa mun alan opetusta englanniksi, ni nyt vaan ootellaan sieltä suunnalta vastauksia.

   Delete