Sunday, February 02, 2014

this is not an accident

Hohhoi, on tässä taas ollu kyllä vaikka minkälaista tekemistä tällä viikolla. International food festivalia, kuvajournalismin kurssin tehtävien palautusta, korealaista ruokaa (ja juomaa), hyvvää seuraa ja meikki/tukkahommia mainosvideon kuvvauksissa! Nyt ois kaikki hommat pulkassa, niin hyvä alottaa huomenna taas täys viikko .. Edessä mm. 3D-mallinnusta ja englanninkoetta 8(Tuossa vielä ainoat viikonlopun työhommiin liittyvät kuvat mitä mulla on... Harmi ku en päässy ite  kuvauspaikalle, vaan sudin naamoja läheisessä toimistossa :') Oli kuitenkin älyttömän kiva päästä tällee vaihteen vuoksi tekemään tuonki alan juttuja!


Pistetäänpä pari asuakin tähän postaukseen vielä kuulumisten lisäksi:

Eka asu on perjantailta ja toi toinen on vähän vanhempaa settiä. Kotona kuulu valitusta että oon liian musta, mutta musta musta on vaan paras väri! Mullahan on ponitukka sitä varten että siinä sentään on jotain piristystä! Tosin en tiiä oonko alitajuisesti kuitenkin alkanu miettimään värien käyttöä, kun toi punavalkoraitanen marimekon paita eksy tosiaan päälle kun hengailtiin korealaisten kanssa ja tänään heitin niskaan keltasen ruutupaidan..

Kunhan saahaan vielä ikkunalautaa keittiöön ja liitutaulua seinälle, ni voisin vihdoin alakaa kuvaamaan tätä kämppääkin. Mää rakastan tätä asuntoa, mutta jotenki en saa ikinä kuvattua ku tuntuu että aina pitäs tehä vielä jotain - vähintäänkin siivota. Ehkä vielä joskus !

6 comments:

 1. Siis asutko vielä siinä samassa asunnossa ku ennenkin? Muistelen lukeneeni että asuit joskus ilmeisesti entisen (?) poikakaverin kanssa ja joskus kämppiksen kanssa ja aloin nyt miettiin että onko tää vielä sama kämppä... :--D menen vaan ihan sekasin kun en ole hetkeen blogiasi lukenut :-) Asuntopostaukset on kyllä aina niin mielenkiintoisia, hih ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama kämppä joo :') täälä on tosiaan ehtiny asua vaikka ketä, ensimmäinen asuinkumppani lähti aika pian muuton jälkeen, ennen kämppistä asuin sitte muutaman kuukauden yksin. Sitten ku kämppis taas muutti pois niin meinas tulla paniikki että mitä teen tän kämpän kans, mutta onneks palaset loksahteli paikoilleen ja saan edelleen asua tässä ihanassa kämpässä. Muutoksiahan täällä on tosin tässä parin vuoden aikana ehtiny tapahtua vaikka kuinka, niin aattelin että ois kiva postailla sisustusjuttuja :3 tajusin myös että ens oo esim. keittiöstä ottanu ikinä yhtään kuvaa ö.ö

   Delete
 2. ..... toi niittipaita on niin hieno et itken. ♥♥♥ JA OOT NIIN SÖPÖ EN JAKSA USKOA TÄTÄ!!!!

  ReplyDelete
 3. Voii mikä hattarapää oletkaan! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, onneks hattara on parasta :'D <3

   Delete