Tuesday, February 18, 2014

living room

Syy blogihiljaisuuteen - The Heirs. Meijän korealaiset kaverit anto meille muistitikun, joka sisälsi yhden sarjan verran korealaista draamaa. Ekan jakson katoin vähän silleen "njääh, jaksaakohan tätä kattoo...", mutta sen jälkeen olinki sitte ihan totaalisen koukussa, eikä mikään muu enää kiinnostanukaan :') Itseasiassa just toi sarja tuli sillon Koreassa telkkarissa kun kävin siellä!

Onneksi ja epäonneksi jaksot nyt kuitenki loppu jo, joten voisin vaikka palata blogin ääreen. Tänään sainki jo kuvvailtua olohuoneessa, kun pitihän se ikuistaa ku oli kerranki siistiä...Peruselementeiltäänhän tuo näyttää aika samalta ku aikanaan ku oon kämppäpostausta tosta huoneesta tehny, mutta on siellä uusiakin juttuja.

- Kasvimäärä on huomattavasti lisääntynyt. Meikä ei vois nimittäin elää ilman huonekasveja. Ruusuja sain A:lta, neilikat sain ilmatteeks koulusta ku siellä oli joku Hyvinvointipäivä-asia.

- Semi-uusia on myös noi H&M :n pikkupanda-tyynyt ja matto vaihtu itseasiassa eilen tommoseen porukoitten vanahaan räsymattoon.

Muuten meikä tykkäilee tuosta sisustuksesta, mutta jossain vaiheessa ois kiva vaihtaa noi Ikean lack-pöytä ja -taso johonki vähän persoonallisempaan :')

No comments:

Post a Comment