Thursday, February 27, 2014

Dermablend

Elämä on ollu aika koulupainotteista lähiaikoina ja nytkin pitäs olla suunnittelemassa jotain puuropaketin kuvitusta.. Bloggaaminen tosin houkuttaa tällä hetkellä enemmän!

Kaikki varmaan on nähny tän videon, jossa jäbän iho näyttää aluksi ihan normaalilta, mutta sitten selviääkin että tyyppi on täysin tatskattu naamaa myöten ja tatskat on vaan peitetty meikillä? Huomasin että Vichyn Dermablend-tuotesarjan meikkejä, joilla noitten tatskojen peittäminenkin on toteutettu, oli saapunut viime viikolla apteekkiin ja meikähän innostu heti ihan hulluna.Taistelin sitte apteekissa itteni kanssa, että otanko tän Compact Creme -voiteen vai nestemäisen version. Hinta kuitenkin on n. 29€, joten ei itellä ainakaan budjetti anna myöten hommata tuon hintaista virheostosta.

Omat kokemukseni nestemäisistä tuotteista on ollu tähän asti yleensä pettymyksiä, joten päädyin tähän. Apteekissa olevissa esitteissä ei muuten lukenut tarkempaa tietoa, minkälaisille ihotyypeille mikäkin tuote olisi paras, mutta internetin tutkiskelu kertoi että jokaisen tuotteen pitäis käydä kaikille ihotyypeille.


Sävyssä 15 Opal - Suomen markkinoilla on käsittääkseni kolme sävyä ja tää on niistä vaalein.

Saan aina joskus jotain kommenttia, että "voi ku sulla on niin hyvä iho!", mutta voin kertoa että mulla on ikuinen taistelun tähän nassuun sopivan meikkivoiteen löytämiseksi. Meikän ihohan on etenkin näin talvella ärsyttävän kuiva ja akne koittaa leuan alueelta puskea aina välillä esiin. Siinäpä sitä ollaanki sitte ku tarvitaan hyvää peittokykyä, mutta meikkivoide lähtee helposti myös hilseilemään irti kosteutuksesta huolimatta. Lisätään tähän ongelmavyyhtiin vielä jauhopussiväritys, niin etsintä vaikeutuu entisestään..


No toimiiko tää Dermablend nyt sitte? Testitulos:
 Mulle oli muuten älyttömän iso haaste olla muokkaamatta kuvia, mutta selvisin siitä ! Outoa kattoo etenki tota meikattua kuvaa, kun ilman poskipunaa näyttää aina jotenki harmaalta...


Käyttökokemuksiin sitten - mää odotin tältä ehkä jottain ihmettä ja se jossain määrin jopa lunastui. Piruuttani jätin meikin pesun jälkeen laittamatta kosteusvoidetta ennen ton testaamista ja tungin tarkotuksella normaalia käyttöäni paksumman kerroksen tuotetta. Siveltimellä ja sormin tuli sudittua naamaan ja olin aika yllättynyt kuinka helposti ton sai levitettyä.

Väri - Jauhopussinaama kiittää. Veikkaan että vielä vitivalkosemmassa naamassa saattaa jäähä vähän oranssiksi, mutta meikälle tuo sävy oli kyllä just passeli.

Peittävyys & tekstuuri - Laitoin tätä siis tosi paksusti, mutta siltikään en saanu semmosta pakkelimaski-efektiä aikaseks. Virheet siis peittyivät ja iho tuntuu silti tosi kevyeltä. Säikähin eka että kosteutuksen pois jättäminen saa tuonkin lohkeilemaan naamasta, mutta rasvamainen koostumus sai tökötin pysymään hyvin nassussa ilman kiristävää fiilistä.


HYVÄSTI PUNASET TÄPLÄT JA MUSTAT SILIMÄNALUSET ! Aika näyttää onko tää nyt sitte se täydellinen meikkivoide, jota ostan jopa toisenkin kerran.

4 comments:

 1. tätä siis saa jo apteekista!!! EN VOI USKOA TÄTÄ ! oon odottanu tän tuloa JO NIIN PITKÄÄN voisin itkeä onnesta : DDDDD ♥♥♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo :'D Ihana ku mää luulin et olin mielissään mut joku taitaa olla vielä enempi :''''D <33

   Delete
 2. Hei! Kysyisin, että oletko käyttänyt Dermablendin tuotteen päällä vielä irtopuuteria vai levittyykö esim. poskipuna hyvin suoraan Dermablendin päälle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No yllättäen mulle ei tullu ilmotusta tästä kommentista 8( Oon laittanu vielä irtopuuteriaki ainakin joihinkin helposti kiiltäviin osiin naamaa :3

   Delete