Tuesday, January 14, 2014

unicorns & foxes


Mulla on ollu jo monta kuukautta ihan hullun tylsää koulussa, vaikka meillä onkin ollu kotisivujuttuja, minkä periaatteessa pitäs kiinnostaa mua erittäinkin paljon. Valitettavasti tehtiin vaan yhtä tylsää projektia ja kun mulla on portfoliokin valmiina, niin luovuuden purkaminen kouluhommiin ei oikein onnistunut.

Nyt meillä on kuitenkin kuvajournalismin kurssi ja tännään meijjän piti ottaa roolikuvia. Noh, eihän sitä tehtävää tietenkään ollu saanu etukäteen tietää, eli ei osattu tuua mitään rekvisiittaa kuvausta varten. Ystäväni Niinan kanssa improvisoitiin ja päädyttiin kuvaamaan toisemme meijjän niin sanottujen toteemieläinten roolissa:
 

Niina the fox
Meikän hienon stailauksen ansiosta se näyttää enempi oravalta, mut söpö se on silti ! Ei ollu ees mitään meikkikynää, millä piirtää viikset, joten piirsin ne teippiin ja liimasin kaverin naamaan...


 
Meikä pieni yksisarvinen !
Kuvat otti Niina ja photoshoppailu lähti lapasesta minulla. Sarvena toimii hattaratötterö, jonka kiinnittäminen erittäin huonolla teipillä oli lähes mahdotonta.


Tää oli tämmönen alle tunnissa hutastu semiläppä photoshootti, mutta tulipahan taas tehtyä jottai :'3

4 comments:

 1. Aivan huippu koulutehtävä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Piristävää kyllä välillä tehä jottain kivvaa koulussa :'D

   Delete
 2. Hei pakko kysyä mitä sie opiskelet? Kuulostaa kivalta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvallista viestintää AMKissa eli medianomiksi valmistun joskus :3

   Delete