Wednesday, January 22, 2014

toivepostaus: meikkivarasto

Multa pyydettiin postausta meikeistäni ja niitten säilytyksestä, joten tässäpä tulee!
Tuossa on meikän meikkauspiste = Ikean lipasto. Ylimmässä laatikossa on meikit, seuraavassa hiustökötit ja viimeisessä kaikki muu kosmetiikka, mikä ei kuulu kumpaankaan ylempään.

Äkkiseltään voi näyttää kaaokselta, mutta se johtuu ehkä lähinnä tavaran paljoudesta. Tällä hetkellä kaikki on järjestetty niin, että tiiän tasan tarkkaan mitä on missäkin.

Suurin osa tavaroista on ihan vaan random laatikoissa, mitä on kertyny vuosien varrella. Pääasia on kuitenki että jokaisessa laatikossa on vaan tiettyjä kamoja, muuten oon kohta ihan sekasin enkä löydä aamulla kiireessä mitään...

Erilaisten pikkulaatikoiden lisäksi mulla on meikkilaatikossa tommonen isompi Ikean säilytysratkaisu.

Etenkin tossa on kätevää toi lokerikko, mihin saa huulipunat. Kun punia säilyttää tolleen väärinpäin, on helppo pohjan perusteella napata heti oikea yksilö tarpeen mukaan :3


Huulipunien lisäksi Ikean boxista löytyy kaikista käytetyimmät meikkini, kuten lemppariposkipunat ja kulmakarvavärit.

Nämä kaikista käytetyimmät sudit majailee myös normaalisti Ikean lokerikossa.

Kuin myös tärkeimmät silmämeikkituotteet. Tilasin mielissäni noita tussimaisia eyelinereitä Ebaystä, mutta ei ne nyt niin kummosia sitten ollukaan. Kuivahtavat nimittäin aika äkkiä, mutta hei, kannatti yrittää ku hintaa oli alle euron..

Ja viimeisinä mutta ei vähäisimpänä mun moneen kertaan kehumat Anna Suin irtopuuterit. Nuo saavat ihanan ulkonäkönsä ansiosta majailla ihan rauhassa pöydällä - olis rikos pistää noi johonkin laatikkoon piiloon.

Toivottavasti tästä tuli toivotunlainen postaus ! Kuvasin tänään useampaankin postaukseen tavaraa eli yhteensä n. 500 kuvaa... Jatkoa siis luvassa, mutta saa toki laittaa myös noita postaustoiveita tulemaan!

7 comments:

 1. millä sä muokkaat kuvias? (: ja ihana postaus

  ReplyDelete
  Replies
  1. Photoshop & toycamera :3 ja kiitos!

   Delete
 2. Tiestikö että ripsiväri ei kestä kauaa hyvänä? Sulla näyttää olevan niitä aikas monta, homepöllyä silmiin vaa :x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo olen kyllä ihan tietoinen asiasta - kuvissa näyttäs olevan 5kpl, joista 1kpl avaamaton, 2kpl käytössä ja 2kpl säästettynä ihan vaan hyvän harjansa takia, sillä käytän niitä puhdistettuna ripsien värjäyksessä :) mulla on sen verran näitä ripsiä onneksi siunaantunu, niin ehtii kyllä kevyesti loppua ripsarit ennen niitten pilaantumista!

   Delete
  2. Shit, oli niitä vissiin kuus, mutta pointti oli se että tiedostan tilanteen ja vanhat ei todellakaan oo käytössä vaan tallessa harjojensa takia :3 oon opiskellukin näitä juttuja niin ei hätää, en tunge pilaantuneita meikkejä silmiini !

   Delete
 3. voi ei mä haluan Anna Suin irtopuuterin : (

  ReplyDelete
  Replies
  1. En voi ku suositella ! Kestää mulla ainaki käytössä kevyesti vuoden, joten vaikka hinta onki suolanen ni silti kannattaa.

   Delete