Wednesday, January 08, 2014

South Korea

Uusi vuosi ja aika alottaa puhtaalta pöydältä. Sillon ku olin lähdössä Koreaan, en tajunnut että postaaminen reissun jälkeen ei oliskaan niin helppoa. Aattelin että sieltä löytys inspis ja luovuus ja kyllä se löytykin - valitettavasti se kuitenkin myös jäi sinne reissuun. Sinnehän jäi myös mies, jota sai sitte ikävöidä koko loppuvuoden.

Nyt on kuitenki mies kotona ja sen tavarat täällä kämpässä ja nyt totutellaan tähän yhteiseloon. Työhuoneessa saatiin tänään viimeset tavarat paikoilleen, joten uskalsin istua vihdoin koneellekin. Tiiättekö tunteen, ku jos tavarat ei oo silleen visuaalisesti oikeilla paikoilla, ni alkaa ahistaa ja luovuus mennee tukkoon? Eli jospa tää nyt tästä lähtis taas.

Lupasin Korea-kuvia, mutta tietenkään niitä ei sitte tänne tullu edellä mainituista syistä. Nyt niitä ois kuitenki luvassa, vaikka en tiiä onko niitä kukaan enää kattomassa ja muistaako kukaan ennää tämän blogin olemassaoloa :')

SEOUL

  SUNCHEON
No siis Koreassa on semmonen juttu ku 'couple clothing'. Me oltiin aika nössöjä ku oli vaan saman väriset paidat, ku siis oikeestihan ois pitäny olla päästä varpaisiin samat vaatteet lenkkareista lähtien. (Älkää välittäkö siististä meikkauspisteestäni hotellin pöydällä...)

YONGIN, EVERLAND
Juuh, nähtävästi maailman jyrkin puuvuoristorata.... Ja juuh, A:n eka kerta vuoristoradassa...
 

SEOUL


Pari noista onki ollu mun kuvasivulla facebookissa, mutta sieltä löytyy myös muita kuvia jos niitä ei oo vielä käyny tsekkaamassa :3

Ja siis mun kaukosäädin kamerasta on ollu hajalla, joten nyt ku hovikuvvaaja on taas Suomesa ni alakaa tulla lissää asukuviaki - JEE. Sitte ku vielä löytäsin sen inspiraation kuvaamiseen, ni ois hienoa. Tosin se taitaa olla aina tämä aika vuodesta ku luovuus on jossai talviunilla.

4 comments:

 1. Olettepas söpöjä ! :3 Kiva varmasti että mies on taas kotona, mites se yhteiselo on lähteny käyntiin? ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, eipä siinä, totutellaan arkeen jne :'D oletettavaa kaukomaankaipuuta ilmassa toisella ja yllättäen itessänikin oon huomannu semmosta kasvavaa tarvetta päästä kotimaan rajojen ulkopuolelle ö.ö

   Delete
 2. wauu, sun blogi on ihana! rakastan sun hiuksia :3 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei en voi vastata ku että samat sanat ! <3

   Delete