Saturday, September 28, 2013

S: three points where two lines meet

 Oho, asukuvia !! Ö___Ö


 Oho, muitakin kuvia ! Elikkä siis uusiavanhoja rättejä, jee !

Olen pärjännyt erittäin hyvin tavoitteessani olla ostamatta vaatteita ennen Korean reissua. Noh, pärjäsin hyvin ennen tätä viikkoa .... Tuo Triangle-paita on tilattu Ebaystä jo jotain 2kk sitten, mutta tällä viikolla lipsahti ja tilasin h&m:ltä vähän juttuja :c Ostoskoriin läsähti noi tekonahkapöksyt (myös asussa no. 2) sekä tekonahkashortsit.

Olin ihan varma että vaatekaapissa on molemmille sopiva aukko. Oikeestihan mun vaatekaapissa ei ole yhtään minkään vaatteen kokosta aukkoa, vaan se tursuaa yli ........ Noh, koin kuitenkin tarvitsevani molemmat, varsinki ku täytyy nyt vihdoin myöntää että takonahkashortsit, jotka ostin talvella on vaan yksinkertasesti liian pienet.

Nämä on mulle uusia, mutta muitten vanhoja ja mulle täysin ilmaisia ! Sain äitin vanhoja vaatteita ison läjän ja isoäitiltä taas vaihteeksi pari nahkavyötä :3

Kuvahan on täysin kelvoton sen osalta jos vaatteista haluis saaha jottain selvää, mutta pistänki nyt haasteeksi itelleni yhistää noita joihin asuihin ja sitten laittaa kuvia niistä. Kukkahame näkyykin jo tän postauksen ekassa asussa.

 

Tämäki juttu tuli Ebaystä jo aikaa sitten, mutta nyt sain vasta kuvattua. iPad mini tuli kyllä Expertiltä, mutta kotelo saapui yllätys,yllätys, Hong Kongista.  Mukana tuli myös kynä, mutta se oli nähtävästi kuvaushetkellä repun pohjalla.

Joskus joutuu hienoihin tilanteisiin kun kaikki laukun sisällä olevat tavarat on vaaleenpunasia. Varsinkin silloin kun tukka on myös vähän pinkkiin vivahtava.... Istuin luokassa kahvitauolla niinku minding my own business ni opettaja heitti että tykkään vissii vaaleenpunaselta - se on kirjaimellisesti lähellä sydäntä ku tukka roikkuu lähellä sydäntä HEHE. Lisäsi vielä että taitaa olla joku prinsessasyndrooma ...................... SEPÄ SE.

7 comments:

 1. Toi kukkahame on aivan ihana! Sä oot kyllä niin nättinä aina, en kestä! :') Onko Pepa muuten ihan luovuttanut tän blogin suhteen? Ajattelin vaan, kun ei ole tyttöä näkynyt aikoihin. Kiva että sä kuitenkin vielä postailet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Plöääää, kiitos <3 mää en itseasiassa tiiä yhtään mikä Pepan meininki on tän kans, pitäs vissiin oikeestaan kysästä siltä :'D

   Delete
 2. Hei meinasitko tehdä sitä uutta kämppäpostausta josta puhuit muutama postaus sitten? :--) Semmonen ois kiva nähdä ^__^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiiäks mää niin tekisin sen postauksen, jos joskus vaan ehtisin siivota tän kämpän :'C

   Delete