Thursday, September 26, 2013

S: SV Photography facebookissa

Jep - samat vanahat selitykset - mää en oo kuollu jne !

Elämä on ollu vaan iha helekkarin kiireistä, mutta kivvaa on ollu silti ! Meillä mm. kävi koulussa japanilaisia vieraita, joitten kanssa vietin tosi paljon aikaa ja oli ihan super kivaa. Ne itki ku niitten piti lähtee pois ja mää itkin ku ne itki :'c Nyt ois sitte suunnitteilla reissua sinne suuntaan joko luokan kanssa ens syksynä tai sitten ihan vaihtoon kevääksi 2015. Kattoo nyt miten tää elämä pyörittää !

Reissaamisesta puheen ollen - otin mamalta rahhaa lainaan ja alle kuukauden päästä oonki sitte jo Etelä-Koreassa ! Meinasin kirjottaa että "viuh vaan!", mutta matka ei tosiaan oo viuh ku köyhä joutuu matkustamaan n. 30 tuntia ja käymään matkan varrella sekä Heathrow'n ja Hong Kongin lentokentillä :') (Oonko koskaan kertonu kuinka epä-rakastan Heathrow'n kenttää...............)

JÄNNIÄ AIKOJA.

Jotta tää ei jäis vaan tekstipostaukseksi niin mennäänpä nyt oikeesti asiaan:
Sielläpä ois kuulkaa ny facebookissa semmonen sivu mistä voi tykätä jos haluaa seurailla meikän kuvvaussettien tuloksia ! Nyt siellä on vasta vähän vanhoja kuvia ja muutamia uusia tuosta Tupsusta (jonka kuvan näette tuossa ylempänä), mutta tulevaisuudessa pyrin lätkimään sinne enempikin materiaalia.

Päädyin tämmöseen ratkaisuun, sillä en taho alakaa mainostaa tätä blogia minään mun virallisena kuva-kansiona, vaan haluan että tänne jää edelleen tilaa henkilökohtasemmillekin jutuille. Osittain tästäkin syystä mulla on jääny kuvaamatta, kun en oo tienny että mihin mää oikeesti haluan niitä kuvia laittaa. Jotenki ajatuskin on ahistanu, joten blogikin on siinä samassa jääny kun kuvaaminen on ollu pakkopullaa.

Asiaan on tultava muutos. En lupaa että jeejee nyt tää tahti tästä kiihtyy, mutta lupaan, että lähen Koreaan ettimään mun kadonnutta inspiraatiota - enkä muuten tuu takas jos sitä ei ala löytymään !!

2 comments:

 1. Hui Etelä-Koreaan, vau ! Saako kysyä että miten sä sinne päädyit lähtemään ja ihan yksinkö vaan? ;o Toivottavasti kuitenki teet sieltä postauksia, hih ^__^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanottasko vaikka niin että siellä on eräs ihminen oottamassa :'3 Matkustamaan siis joutuu valitettavasti yksin, mutta perillä on onneks joku, joka ehkä ossaa näyttää vähän paikkoja :'D

   Ois kyllä erittäin kivvaa tehhä sieltä postauksia! Tyhmällä pädillä en oo ainakaan tähän päivään mennessä onnistunu postaamaan blogiin kuvia, mutta jospa saisin tän yhen herran läppäriä lainata Koreassa ^w^''

   Delete