Sunday, July 14, 2013

S: gonna let it burn burn burn

Joo-o, on mulla blogi - vaan kameraa ei oo vieläkään ! En voi antaa ku moitteita Oulun Kuvalle, nimittäin huolto viivästyi 9 päivää, sillä liikkeessä ei oltu seurattu sähköpostia.. Meikän huoltoarvio oli nimittäin menny niille, mutta mulle sitä ei kuulunu, kunnes tajusin itse sinne soittaa. Niittenhän olisi siis heti pitäny ilmottaa mulle, jotta korjauskäsky olisi voitu antaa huoltoon. Nyt jännään tässä että saanko kameraani ees takas 23. päivä, nimittäin sillon tarvisin sitä erittäin palavasti. Kameranhan vein alunperin huoltoon 11.6. ja se kuulemma korjataan ensi torstaina :') Voin kertoa että paskaa on. Kunnon kuvat on jääny tältä kesältä ottamatta, mutta on sentään toi ipad ja instagram ni on jotain muistoja jääny.

Sain isältä kameraa lainaan, mutta ei toi ny ihan omalle vedä vertoja. Noh, sainpahan vihdoin asukuvvaa:


Koska mulla oli nyt kamera, aattelin vähän kuvailla mitä mun puutarhassa parvekkeella kasvaa:

mm. habaneroa, liikaa chiliä, basilikaa (parasta), aurinkoisen makusia minitomaatteja ja vähitellen myös ihan kunnon paprikaa ! Voin kertoa että toi kasviviidakko tekkee meikät hyvin iloseksi - oon lähes asunu siellä koko kesän. Saatoin jopa nukkua parvekkeella yhen yön..


Taas pahottelut instagram-seuraajilleni, toistoa luvassa.

- Tein tuossa pari päivää sitte Ellie Goulding-kangaskassin :3 Oon muuten erittäin mielissäni, mutta ärsyttää ku toi musta kiiltää tollee pölijästi täsä kuvasa :')

- Kävin muuten extempore-reissulla Rock the Beachissä, kun joku kaverin kaveri ei voinutkaan käyttää lippuaan :c Näin 30 seconds to Marssin, joka ei ollu ehkä livenä ihan niin hyvän kuulonen ko levyllä, mutta Jared Leton karisma hieman pelasti. Näin myös Paramoren - after all this timeI'm still into you.

- Kävin vähän vahingossa myös Tallinnasa, mikä oli kivvaa ja rakennukset hienoja. Ei ollu kivvaa että oli kolmen päivän migreeni.

- Oli kivvaa matkata kotia kohti Sarkku J:n kanssa !

- Jeejee ruokakuvia ja hipsterifilttereitä, uu! Oli vaa nii helekkarin hyvvää tommaattikeitto ko itte tein !

- Lissää ruokaa.. Meikän tän kesän superherkku on halloum-juusto. Kallista on, mutta jotenki pittää köyhänki itteä hemmotella.

Eipä siinä, pikku loma eessä ja huonoja kelejä luvattu .. Jospa sitä keksis jottai kuvaussettejä ens viikoksi ? EIKU NII, MULLAHA EI OO KAMERAA. Ärrrrrrrr...... Noh, jospa tuolla 600D:llä sais jonku ruudun :c

2 comments:

  1. Such a wonderful look and pictures, sweetie ^__^

    Many kisses,


    Nicole

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete