Tuesday, April 09, 2013

S: see me through the danger

Muistaako joku vielä ku kampaaja-koulun aikoina valitin ku ei voi panostaa pukeutumiseen? Voin kertoa että nyt oon erittäin mielissäni ku ainoa mikä pukeutumista rajoittaa on sää ! Päivä lähtee paljon paremmin käyntiin kun saa pukeutua just niihin vaatteisiin, mitkä tuntuu just sillä hetkellä parhailta. Eikä tarvi miettiä vaatteiden värjääntymistäkään, ku nykyisessä koulussa päivät menee lähinnä tietokoneella nököttäessä :') Tässäpä oiski sitte pari asua, missä meikä on hiihdelly menemään:Ja sitte meikän _viimeinen_nettitilaus pitkään aikaan:
22€ Missguided.eu:sta. Mulle iski pakkomielle saaha tommonen mekko missä leima näkkyy ja siinäpä sitte etittiinki kaikki nettikaupat läpi oikeanlaista yksilöä. No sitten ku se löyty, ni en muistanu enää tarkistaa nettikaupan taustoja. Aattelin että ku briteistä tulee, ni eiköhän selviä ongelmitta. Postituskulut oli 5€, mikä oli aika paljon ku aattelee että monesta paikasta saa ilmaseks tilattua ja mekon saapuminenki kesti pitempään ku vaikka esim. Kiinasta ..

Ei siinä, mää sain mekkoni perille ehjänä ja oikeassa koossa, mutta tosiaan ku tuota pakettia ei voinu ees seurata, niin olin kokoajan huolissani. Olin nimittäin lukenu tuosta kaupasta kauhutarinoita, miten tuotteet ei oo tullu perille tai on ollu ihan vääriä. Ja niitä kommentteja löyty pilvin pimein ! Oma kokemukseni oli kyllä hyvä, mutta en usko että lähen heti tekemään uutta tilausta, jos löydän vastaavia juttuja muualta.


Lauantaina Helsinkiiiin ! Ja maanantaina Ellie Goulding ! Ihan kohta, apua !

13 comments:

 1. Toivottavasti Ellie tulis vaikka elokuussa uudestaan, ku sillon ois jo ikää päästä kattoo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :C Toivotaan ! Kamala ku tunnen itteni ny vanhaksi ..

   Delete
 2. Hei, haluaisitko vinkata ESOMin tyypeille, että tsekkaisivat sähköpostinsa ja Facebookin inboxinsa ASAP? Laitoin niille nimittäin haastattelupyynnön, johon kaipaisin vastausta piakkoin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä ne vissiin jo sopii aikaa :3

   Delete
  2. Ja nyt ne just soittiki mulle :D

   Delete
 3. Oiii ellieen suuntaan itsekkin aaaaa oon niin innoissani. Ps ihan törkeen siisti mekko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei moikkaillaanpa jos törmätään! :3

   Delete
 4. Aaargh toi on niin totta, että kampaajan työssä ei voi pitää mitä vaatteita tahansa! :D Apua ku oon kade tuosta Elliestä! Voi joku kaunis päivä vielä minäkin sen näen... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä ! >___< Eiköhän se uuestaan vielä tuu ku noi liput myytiin nii äkkiä loppuun :3

   Delete
 5. Mistä oot noi samettipökät hommannu, ne on ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne taitaa olla h&m:n lasten puolelta, mut siitä on kyllä aikaa ku ostin :c

   Delete