Saturday, April 06, 2013

S: It's just a spark but it's enough to keep me going


Oottehan te kyllä jo nähny nuo hölömöt galaxy-legginsit, mutta pitäähän näillä vouhottaa vielä vähän :'D Isä kyllä oli sitä mieltä että "aivan hirveät", mutta kaikeksi onneksi sen ei tommosia tarvi käyttää :--D Muistaako kukaan tuota mun kissapaitaa? Maalasin ton kuvan joskus vuosia sitten ja oli nyt kiva taas löytää toi. Ite tehdyt jutut vaan on parhaita ! Huomenna oiski eessä taas yks diy-projekti, joten pitääpä tosiaan muistaa kuvata se tänne ..


Täsä ois muuten vähän maailman huonoimman kännykkäkameran saldoa lähiviikoilta:
Sehän on tosiaan huvittavaa, kun meijän luokalla kaikki piirtää kokoajan, paitsi meikä ei oikeestaan nykyään ennää ees ossaa piirtää .. Noh, Psyduck syntyi kuitenkin japanin tunnilla :')

Paavo-asu pääsi taas käyttöön naamiaisissa. Paavo-raukka vaan on ikuinen kakkonen - viimeksi se hävis asukisan Mad Hatterille ja nyt mies-nunnalle :(

Meikän kasvattamat rehut kukoistaa < 3 Ihana kevät. Vielä ku ois tarpeeks lämmin että noi sais siirretyä parvekkeella. Onneks lämpötila kuitenki riittää jo aamukaakaon nauttimiseen parvekkeella.


Eipä tässä muuta tänään - jatkan mun portfolion päivittämistä. Oli tosi noloa huomata että en ollu lisänny sinne mitään uutta yli vuoteen -.-''

7 comments:

 1. Mun mielestä nuo galaxy-legginssit on aivan ihanat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, on ne kyllä ! Aiheuttaa vaan välillä hilpeyttä :')

   Delete
 2. aww tuo psyduck oli vielä päheempi ku ees muistin!

  ReplyDelete
 3. kivoi lookbook kuvei! Mistä toi sun mikkipaita? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitooos! Se on Zarasta, mutta ostettu elokuussa Rodokselta :c

   Delete
 4. Vähänkö noi galaksit on coolit!

  ReplyDelete