Saturday, April 20, 2013

S: 700 // Halcyon

oho, 700 postaus .. ! Tätä voi pitää onnistumisena sen kannalta, että ei oo ihan saatu tapettua tätä blogia vielä ja on jaksettu pitää tätä näinkin pitkään. Toisaalta musta tuntuu aina että pitäs saaha parempaa settiä aikaseks, että miten en oo saanu tsempattua enempää vaikka on näinki paljon postauksia saatu tehtyä :'D

Nii ja tosiaan, Ellie. En ossaa oikein vieläkään sanoa mittään. Se musiikki on auttanu mua niin paljon viime talvena, että toi keikkakokemus tuntuu jotenki niin henkilökohtaselta jutulta ettei siitä oikeestaan huvita ees puhua. Sen voin kyllä sanoa että se nainen on vielä kauniimpi ja ääni vielä mahtavampi livenä.

Kamera osotti hajoamisen merkkejä kesken keikan, mutta jottain kuvaa sain kuitenki. Vaikka yleensä en ossaa enää ees olla keikoilla ilman kameraa, ni nyt tokassa rivissä oli semmonen tunnelma että sitä oli suurimman osan ajasta ihan tyytyväinen vaikka kamera oliskin ollu laukussa. 

Eääh, en mää vaan ossaa selittää.

Keikalta lähti mukaan Ellie Goulding-pipo, joka oli paljo siistimpi juttu ku keikkapaita. Toi on niin hieno ku tosta ei heti arvaa et toi on jotai fani-kamaa, jos ei tiiä ! Oon lähes liimannu ton mun päähän tällä viikolla ..

Muita ostoksia oli shortsit: BikBok 29,90€, pumpulipupu: Tiger 3€, huulipuna & ihan parhaat hiuslenksut H&M:ltä ! Ihan onnekasta että en sitte löytäny enempää ostoksia :'D


Loppuun vielä shortsit ja pipo in action mun lookbookin ennätyshypelookissa:

13 comments:

 1. ponpuloita? noista haluan nähä kuvia in action!

  -saara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitääpä demonstroida jos saan hyvät kuvat :--D

   Delete
 2. Näytät ihan Ellieltä. Pipo <3 ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awww, kiitos ! Ellie on superkaunis ! *___*

   Delete
  2. niin on! :) Tilasin tuollaisen pipon myös ;D

   Delete
 3. omg ellie goulding is gorgeous!!

  http://www.tseparfait.com/

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Eipä tähän kai voi muuta sanoa ku kiitos? :D <3

   Delete