Wednesday, March 27, 2013

S: tigerrrrrrrrrr

Ei mulla muuta ku että tuo Sheinside.comin tiikeripaita tuli tänään ! Olin erittäin mielissäni jo heti ennen kaheksaa väijymässä postin lähetysseurantaa ......... Kyllähän tuota sai oottaa, mutta on se kaikessa omituisuudessaan niin ihana ja pehmoinen *___* Hintaa tuolla oli tosiaan se n. 20€.

Mun oli tarkoitus lopettaa nettishoppailu nyt hetkeksi, sillä Helsingin reissu lähestyy ja kesätöistä ei oo tietoakaan ... Noh, mitä meikä tekee? Tilaa 28€:n mekon ! NYT-PAKKO-LOPETTAA-HETI. En tiiä onko se materialismionnellisuus vai kevät vai mikä, mutta oon ollu nyt pari päivää aika hyvällä fiiliksellä ja se on erittäin jees. Everything's going to be okay.

8 comments:

 1. no on kyllä ihana tuo ylempi! mutta sää nyt oot ihana aina kaikessa jopa derp naamalla :=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kato ku ite otin ni ei ollu nii derp :---D osas varautua siihe millon kuva tulee :'D Mutta kiitti hönö <3

   Delete
 2. Oo mikä paita! Ihana! On pitänyt muutenkin tulla kommentoimaan, meinaan kiva blogi ja nää sun postaukset on tosi kivoja! Jotenkin kivan pirteitä ja aitoja :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitooooos ! Kommenttis piristi kyllä älyttömästi, on nimittäin ihana kuulla että tästä välittyy just semmonen aitous <3 !

   Delete
 3. Eksyin blogiis ja rakastuin tähän, sait uuden lukijan! <3 Toi paita on ihana ja sä oot tosi näde! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, kiitos ! ^____^ On aina erittäin jees kuulla uusista lukijoista !

   Delete
 4. kivoja nää sun asukuvat! Mullakin pusero tulossa sheinsidelta ja voisin sen koko nettikaupan ostaa niin tyhjäksi! Mutta huonoimpii puolii on sit se toimitusaika, mut kylhän sitä jaksaa odottaa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitooooos ! :3 Nii sen voiski kyllä ostaa, mutta meikä on ihan tosi huono oottamaan noita - pitäs saaha kaikki aina heti eikä 15. päivä :'D

   Delete