Wednesday, February 27, 2013

P: Say hello to awesomeness

Historiallista! Asukuva! Maanantaina muhun iski yhtäkkiä pukeutumisinspis. Asiaan vaikutti ehkä mun vastikään siivoama ja järjestämä vaatekaappi. Oon päättäny että en hanki mitään ylimäärästä enää kaappiin lojumaan, tai pidä siellä mitään mitä en tuu kuitenkaan käyttämään. Jostain syystä kukkahameen ja hirviöpaidan yhdistäminen tuntu hienolta ajatukselta ja niillä mentiin. Tiistaina yhdistin saman hameen lyhyeen mustaan neuleeseen, sekin toimi!

Hame on pari vuotta sitten jostain Ginan alennuspaidasta ite ommeltu. Paita on Black Dahlia Murderin miesten bändipaita, jota oon pienentäny. Jalassa yhdet lempparikengistä, töistä syksyllä löytyneet prätkäbuutsikumpparit.

Töistä löyty tänään aivan ylisöpö-pakko-saada pöllöpankki :) Makso 2,5€ ja se on iiiiso!

Ja sitten viimesenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä kolme upeeta juttua. On ilo ja onni tuntea ihmisiä, joilla on upea tyyli ja joiden jalka kasvaa jättäen kengät liian pieniksi. Sain nimittäin tänään ja eilen kolmet aivan sairaan siistit nahkaset kengät!

Lempparitädin 80-luvun varastoista aivan sairaan ihanat nahkaset prätkäbuutsit.

Tädiltä sain myös toiset kengät, lyhytvartiset nahkaset buutsit. Nääkin on aivan törkeän ihanat.

Ja paremmalta puoliskoltani kymmenen numeroa liian pieniksi käyneet maiharit :D

Mitäs tykkäsitte? :) Ite oon ainaki aivan rakastunu näihin kaikkiin, taidan mennä halaileen näitä ja niitten entisiä omistajia vähän lisää.

2 comments:

  1. Doll De Vil: Eikö ♥♥♥♥♥ Kuola valuu vieläkin :D

    ReplyDelete