Sunday, November 18, 2012

S: sarkku 2.0

Mää oon taas käyny erittäin vaikeita asioita läpi elämässä ja kaikki on ollu hirveetä sekamelskaa. Niinku toinen asian ilmaisi, 5 vuotta vessasta alas. En sanois ite ehkä ihan noin, sillä se ihminen on ollu mun elämän kannalta ihan järjettömän tärkeä, eikä sitä tärkeyttä ja menneisyyttä voi millään poistaa tai unohtaa. Nyt vaan on mulle se hetki myöntää että se on menneisyyttä ja tulevaisuus on jotain ihan muuta. Sitä ku luulee että elämä on jo pitkälle suunniteltua, niin kyllähän se sitte pelottaa ku tajuaa että ei ne suunnitelmat tulekaan ikinä toteen.

Nyt on mun aika kasvaa ja tulla semmoseksi ihmiseksi, joka haluan olla. Versio 2.0 on ollu tän viikon beta-testauksessa ja nyt se on valmis käyttöön.

Blogiin tän pitäs nyt vaikuttaa vaan positiivisesti ku yritän vihdoin elää elämää ilman draamaa. Tiiän että takaiskuja tulee, mutta nyt oon valmis kohtaamaan nekin.

Uus huone, uus tukka ja rakkaus Ellie Gouldingiin.

-Tarkempaa postausta huoneesta kun se on ihan valmis. Mun uus kämppis muuttaa parin viikon päästä ja ootan maailman eniten !
-Keksin tiistaina aamulla et ajan pulisongit koneella pois ja sinne meni sitte jo samana iltana, eikä oo ollu ikävä. Tästä lähtien aion pitää kiinni mun tyylistä myös vaatteiden suhteen, enkä jämähä vaan mukavuusalueelle.
-Ellie. Iha helevetin kaunis nainen ja oon eläny ja hengittäny sen musiikkia viimeset pari viikkoa ihan täysillä. Laitoin anything could happenin tänään herätyskellon ääneksi, ni ehkä huominen aamu ei oo enää semmonen ku edelliset, että ei halua herätä.


Nonee, I can do this. Pakko. Tiiättekö kui ihana huomata, että tänne kirjottaminenki auttaa? 

28 comments:

 1. Voimia! Itsensä uudestaan löytäminen on hauskaa ja jännää hommaa :) ite kokenu myös moisen ja nyt on asiat paremmin kun koskaan! Kyllä se siitä <3 Oot ihana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! <3 Oon kyllä löytäny jo onneks jonkin verran niitä iloja tästä hommasta, että ei onneks oo pelkkää masennusta kokoajan :'3

   Delete
 2. uus tukka onki täydellisen sävynen<<

  ReplyDelete
 3. Hyvä jos uudet päätökset tuntuvat oikeilta. Eheytyminen vaatii aikaa, mutta kyllä aika auttaa ja parantaa. Onkin ollut ikävä sun ihania postauksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ainakin ne tuntuu pakollisilta. Siinä toivossa mennään että aika menis nopeeta.

   Ja ihana kuulla että on ollu ikävä <3 !

   Delete
 4. sarkku, oot ihana. oon saanut seurata sun eloa ja oloa joskus vuosia sitten livejournalissa, ja nyt täällä. oot äärettömän lämpimän ja herttaisen oloinen tyttö. ihan mielettömästi tsemppiä ja rakkautta sulle matkalle kohti sinua.
  t. avaruuspoika

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, kiitos <3 Kommenttis toi kyllä ihanaa valoa tähän päivään ! Muistan kyllä sut ja älyttömän kiva tietää että oot pysyny mukana vieläkin !

   Delete
 5. ♥ kuulostaa hyviltä päätöksiltä, tsemppiä kaunokainen :)
  Ellie on ihana♥♥ muistutat itseasiassa aina kun katselen sun kuvia ihan Ellietä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, pakko tehä päätökset ite, jos sillain voi suojella parhaiten itteään.
   Ja kiitos hullun paljon ! <3

   Delete
 6. komppaan nukkea! ihan ellien näköinen olet <3 (jos yhtään piristää)
  tsemppiä sinulle sarkku :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaha, piristää kyllä vaikka ite en kyllä asiaa huomaa XDDD <3
   Kiitos !

   Delete
 7. <3 Kyl se siitä. Muista et betaversiot välillä vähän tökkii.. mutta pari päivitystä ja sit lähtee vörkkii.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Joo kyllä tää välillä tökkii ja pahasti, mutta pittää pysyä vahvana, niin kyllä tää tästä.

   Delete
 8. Oot tosi nätti ja ihana kämppä ! (:

  ReplyDelete
 9. Voi mussu <3 Ihanan toiveikasta tekstiä, ihana huone ja ihanaihana sinä. Onneksi nähhään parin viikon päästä, mulla on ikävä!

  ReplyDelete
 10. tsemii sarkku! 2.0-suunnitelma kuulostaa hyvältä. vaikka välillä tulee varmasti olee vaikeitakin hetkiä niin sun asenne ainakin kuulostaa hyvältä, eli etköhän niistäkin tuu selviämään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Pitää vaan jaksaa uskoa ja toivoa että kaikki järjestyy parhainpäin. Ihana muuten kuulla susta, harmittaa ku et enää päivitä blogias >':

   Delete
  2. joo mulla ei oo kunnollista kameraa tällä hetkellä niin jäi vähän sen myötä. suunnitelmissa on kyllä joskus vielä palata maisemiin mutta tällä hetkellä on prioriteetit muualla! katellaan. :>

   Delete
 11. Täydellinen huone, täydellinen tukka ja täydellinen sinä. <3 Magikaalisesti tsemppiä ihan kaikkeen, ylimääränen draama on aina hyvä karsia pois, sitä riittää muutenkin tarpeeks elämässä. Isoa rakkautta Turusta! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Kiitos ihana ! En ees ossaa vastata tarpeeks hienosti, mutta kiitos hulluna kommentista, piristi päivää paljon ! :')

   Delete
 12. hyvä tytsy!! you can do it. ♥ meikä seilaa pian banaanilaivalla kyläilee ja kattoo uudistunutta kotiasi!

  ReplyDelete
 13. <3

  Voi kun olis jotain fiksua sanottavaa.

  Jasu

  ReplyDelete
 14. Oon vähän myöhässä kommenttini kanssa, anteeksi. Mutta lukuisissa soissa rämpineenä voin sanoa, että kaikki muuttuu paremmaksi! TSEMII ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneks hoksasin lukee tän ! Kiitos <3

   Delete