Sunday, November 25, 2012

S: I've loved and I've lost

Nyt tulee kyllä aika random settiä taas ! Meni sitte viikonloppu uuen koneen kanssa taistellessa ja kämpillä alkoholittomuudesta nauttiessa. Ostin siis läjän osia, joista ihana veljeni sitten perjantaina kolmessa ja puolissa tunnissa kasasi sitten ihan superin pöytätietokoneen ! Nyt päivittelen kyllä vielä läppäriltä, kun oli tässä yhteen postaukseen vielä kuvat valmiina.

Piti muka postata tällä kertaa jotain asiaa, mutta mun asiapostauksen kuvat jäikin sitten kuvaamatta kiireen vuoksi. Pitäny siis raivata kämppää uutta kämppistä varten .. Mutta tosiaan, pakko vielä näyttää kuvia mun muutaman viikon takaisesta "risteily-asusta". Kaveri piti tuparit laiva-teemalla:

 

Photoshootit on kivoja ittensä kanssa, mut pitäs ehkä koittaa pitää niitä joskus jonku muunki kans, ku ois kiva olla siellä kameran takana ! 


 Ja sitte pari kuvvaa meikän ikkunasta aikaväliltä x:


Hoh, kivoja kuvia mutta tylsää. Noh, suunta on vaa ylöspäin ! Fiilikset on ajoittain vielä erittäin huonot, mutta ei se auta ku elää päivä kerrallaan. Sentään on liput Ellie Gouldingin keikalle 15.4. :')

6 comments:

 1. Nää sun kuvat saa Oulun näyttämään hämmästyttävän kauniilta :D

  ReplyDelete
 2. Haha kiitos ! On täällä kaunistaki paljon, jos muistas aina katella ympärille :')

  ReplyDelete
 3. jihuu määki oon tulossa keikalle! :-) ja hei tsemiä sulle ihana sarkku, musta vähän tuntuu että me ollaan aika samassa elämäntilanteessa tällä hetkellä. ei oo herkkua ei.

  ReplyDelete
  Replies
  1. JES <3 Ja kiitos, elämä on kyllä melkosta roskaa välillä, tsemppiä sulleki jaksamiseen ;_; <3

   Delete
 4. Hyvähyvä, että on muitaki jotka tajuaa et se kone pitää itte kasata :D
  Tulee sata kertaa halvemmaks :o Tuli hyviä muistoja tästä mieleen ko ite kasasin ekaa kertaa ihan ite keväällä oman koneeni kasaan ja siitä tuliki sitte vuoden vitsi ko en kuulemma ollu yhtään uskottava ko lattialla pitsimekossa kasasin konetta kasaan ihan asiantuntijana :DD Hyvä siitä kummiski tuli vaikka jätkät vaa nauro mulle :'----D

  Jaksamisia sinne!♥ Hyväksi se kääntyy lopulta vaikka ei millään siltä vaikuttas nytte! Se ottaa aikansa ja asiat pitääki käsitellä kunnolla siellä pään sisuksissa. Muuten ei pääse ikinä täysillä eteenpäin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaha, meikän veli onneks kasas ton ja olin vaa sillee et "no jos mää vaikka kaadan sulle tota cokista ......." :'''D En ossais kyllä ite, joten nostan sulle hattua ! :3

   Kiitos <3 Pään sisältö on kyllä semmone sotku välillä, et tosiaan toivoo että se ajan kanssa selkenee :'D

   Delete