Tuesday, November 27, 2012

P: Allegro vivace

Sarkku klo 14:18 tänään: "dude, revippä jostai inspis blogiin : D yks kaljailta vähempi ja yks blogipäivä enempi!" Niin. Jostain pitäis taikoo lisää niitä tunteja vuorokauteen, että tämmönen järjestely onnistuis tulevaisuudessakin. Mutta koska oon niin ihana ihminen ja halusin tehdä päivän hyvän työn, täältä pesee ja linkoaa! Ei mitään järkevää, mutta ei oo ensimmäinen kerta, tuskin viimeinenkään. Haluaisin tehdä jonkun syväluotaavamman analyysin tänne blogin puolellekin mun elämästä, mutta en tiedä olisko siinä mitään järkeä ja uskaltaisinko edes. Mutta siihen asti näillä mennään.

Olin Helsingissä, öööööö, melkeen 4 viikkoa sitten (:D).


Ompussa riitti taas menoa ja meininkiä, räpsästiin kans tommonen semiepävirallinen päivän asu toisena iltana muistikortille. Pallomekko löyty joskus pari kk sit kympillä ja se on siitä lähtien ollu avaruusmekon lisäks mun lemppari. Melkeen aina paardeissa päällä jompi kumpi. Toi on vaan niin lyhyt et pitää olla turvasortsit mut ne ois kuitenkin, joten ihan sama.

Oli kerrankin aikaa laittautua, joten vääntelin tota mun tukkaa vähän semisti kiharalle. No eipä siitä tullu kyllä mitään ku edellisestä kihartelusta oli jo niin kauan aikaa :(

Viikonlopun voi tiivistää aika hyvin ylläolevaan taide_kuvaan :D Keikkakuvia ois joo, mut en jaksa alkaa räpeltää niitten kans nyt, varsinkin kun on muutama ruutu (640) joista valita :)

Loppuun vielä täydellisyyttä hipova juttu, joka löyty tossa pari viikkoo sitten:

Mun uudet talvisaappaat! En oo koskaan löytäny näin täydellisiä yksilöitä mistään, ja oon metsästäny tämmösiä kaks vuotta! Aitoa nahkaa ja reilun satkun kustansi NetAnttilassa :)

Ja niissä on karvavuori, joka oli yks toive mun täydellisissä saappaissa, joita ei ennen tätä ollu olemassa. Olen rakastunut, over and out.

Pää ei toimi. Yhyy. Meen keittään teetä tai jotain. Eipä ollu taaskaan päätä eikä häntää tässä touhussa, koittakaa kestää. Onneks Sarkku on jee!

1 comment:

  1. Nice things :) I love the lace jacket and shorts
    Your tattoo is gorgeous !
    xx

    ReplyDelete