Wednesday, October 31, 2012

S: hairstory

Nadja haasto meijät tekemään tämmösen Pantenen hairstory-haasteen, jossa ois tarkotus esitellä vanhoja hiustyylejä ! Meikää vähä epäilyttää kyllä mainita tuo Pantene tossa, ku sehän on periaatteessa jo mainostusta enkä oo ikinä käyttäny mittään Pantenen tuotteita ö.ö' Nojoo, täältäpä pessee kuitenki meikäläisen vanahoja hiuskatastrofeja:

 
 • Hiphei, eka kuva on vuodelta 2004 ja olinko vähä pieni, 15v ! Tää oli vanhin kuva, jonka löysin kovalevyltä. 
 • Tukka oli tummaa violettia ja muuttu seuraavana vuonna mustaksi. Mustassa roikku _hyvin_vähän aikaa myös jottain kuiturastajuttuja.
 • Sitte aloin vaalennusräjäytysprojektiin ja valitettavasti välistä puuttuu oranssinruskee ja kirkas neon oranssi. Pinkkiä päälle sitte vaan - harmi että siitä ei oo parempia kuvia. Opettaja kysy yläasteella tuossa vaiheessa, että kai tuo väri lähtee pesussa pois ..
 • Blondaamallahan se lähti, pinkkioranssin ja kusisen keltasen kautta suht siedettävään vaaleeseen.

 
 • 2006 -vuoden puolella sain jonku idiootti-idean laittaa jotai punasta raitaa vaivalla vaalennetun vaaleen päälle??? Se vaalennettiin aika äkkiä pois ja sitte oliki varmaa vuoden päivät ainaki vaalia tukka.
 • Vaaleeseen kyllästyttyäni aloin vähitellen valittee aina kaupasta tummemman värin ja 2007 vuoden lopulla tukka alko olla alta melko tumma jo.

 • Eka kuva tässä kollaasissa on vuodelta 2008 ja sen vietin näköjään kokonaan ruskeetukkasena. Samaa jatku 2009 vuoden puolelle kunnes sitte syksyn tullessa päätin että helekkari, meikä on vaa nii blondi oikeesti, että täytyy ostaa värinpoisto ! 
 • Kaks viimestä kuvaa on vuodelta 2010. Mun tukka oli maailman ihanin pituudeltaan ja itken verta aina ku nään noita kuvia. 2010 syksyllä väri alko pikkuhiljaa olla tuhkanen ja tähän onki sitte jääty, koska oon vanha ja tylsä enkä jaksa enää vaihtaa :----D

Paitsi että:

Meikä ei tiiä oikeesti ketä haastasin, joten kannustan tuota meijän Pepaa vielä tekemään tän, hophop !

Haaste menee näin:
1. Kerro, että olet saanut Pantene-haasteen esitellä vähintään kolme vanhaa hiustyyliäsi. Paljasta myös tarinat lookiesi takana.
2. Kopioi tämä haasteteksti blogiisi ja haasta mukaan vähintään kaksi bloggaajaa.ps. En oikeesti värjänny tukkaa, huijasin vaa porukkaa facebookissa mun uuella halloween-peruukilla :'''D

18 comments:

 1. Hitsi kun näytät ihan Hayley Williamsilta tuossa ekassa 2006 kuvatuksessa! Tuo oranssi on kyllä söpö :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kiitos, kuulin tota pienempänä enempiki ! Hayley <3

   Delete
 2. Olin tulossa sanomaan samaa kuin edellinen :D Hämmästyttävä yhdennäköisyys! Haha, hassua miten aika kuluu. Muistan nimittäin tuon vuodelta 2009 (?) olevan kuvan kuin eilisen päivän :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, Hayley on ihana !

   Aika kuluu liian nopeaa >:

   Delete
 3. Vooooiii, sarkku! tuollaisena mina sinut muistan! Muistan kun olit mun hiusroolimalli vuonna yks ja kaks! ja edelleen oot, sun hiukset on vaan niin ylikauniit :--)

  Olis ihan parasta nahda sua pitkasta aikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana laura<3

   Oon kans miettiny et ois ihana nähä ja kyllä me varmasti vielä joskus nähhäänki ! <3

   Delete
  2. <3 tänne rapakon toiselle puolelle oot aina tervetullut käymään, just so you know! oot ihana!

   Delete
  3. Sitte tuun ainaki jos musta tulee joskus iso ja rikas :'D

   Delete
 4. Tosi hyvin sulle sopii erilaiset kampaukset, kivalta näyttää :) Ja oot ihan hemmetin tutun näköinen jostain, mutta en vaan keksi mistä... Jostain päin Oulua varmaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Katoin muuten kans että näytät meleko tutulta :'''D

   Delete
 5. voi hurja toi sun tukka oli pitkä vuonna 10! :O sulla on kyllä vaihtunu väri aivan hulluna, en ees muistanu noita kaikkia. :-D

  ReplyDelete
 6. Hyväntekeväisyysmedia Sharewood
  Sharewood on suomalainen hyväntekeväisyysmedia, jossa maailmanparantaminen on helppoa, hauskaa ja ilmaista.

  Sharewoodissa lahjoitat mainostajien rahaa valitsemallesi avustuskohteelle vastaanottamalla mainoksia. Vastalahjaksi saat ystäviä, palkintoja ja hyvää mieltä.

  Mitä enemmän teet hyvää Sharewoodissa, sitä vehreämmäksi kasvaa oma Sharewoodin metsäsi.

  http://sharewood.org/alku.php

  ReplyDelete
 7. 2006-2007 viimenen kuva alhaalla oikeella <3 terpuin mauno

  ReplyDelete
 8. Hi beautiful!

  I think that this post is really interesting...and i love ur pictures! do u want to follow each other? I'm already following u!

  xx from

  http://letoileduphare.blogspot.com

  ReplyDelete