Sunday, October 07, 2012

P: Sunny, yesterday my life was filled with rain

Huomenta! Oon ehkä eniten mielissäni näistä eilisistä kuvista, kerrankin saan tänne blogiin sitä matskua mitä eniten haluaisinkin :)

Siinäpä se sitten on, uus tukka! Näyttää ihan sairaan punaselta näissä kuvissa, oikeesti tää on ehkä pikkusen tummempi. Kirkkaanpunasta lähdin tavotteleen, mut tästä tuli paljon tummempi ja olin aluks ihan järkyttyny. No, onneks tää haalistuu ja ku etsin viel Color Maskin Pepperiä käsiini niin eiköhän tää tästä sit kirkastu :)

Päivän asukin oli kerrankin sitä ominta mua, jota nään nykyään ihan liian harvoin. Töissä on aina samat kuteet päällä ja tukka kiinni, ja nyt sain kerrankin nykästyä jotain inspiroivampaa päälle. Valkonen pitsi ja musta nahka on vaan paras yhdistelmä ikinä. Tuo mekko on siis pitsinen vaikka ei siltä näytä ja kengät on kans ne uudet pitsiset. Mekko on H&M Kids -mallistoa ja tosi lyhyt, joten alla mulla oli vielä mustat nahkashortsit, jotka ei näy kuvissa.

Töistä nappasin tosiaan mukaan kaks pakettia tota Liven Hypnotic Rediä. Mietin kauan tän ja Real Redin välillä ja ehkä ois pitäny kuitenki ottaa se vaaleempi sävy, jolla värjäsin joskus miljoona vuotta sitten.
Otettiin vielä Pulmun kans yhteiskuva. Mua naurattaa ku tuo pupu näyttää just siltä että sitä ei miellyttäny tuo kuvailu yhtään.

Mutta miltäs näytti tukka ja asu? :)

11 comments:

 1. kiva asu, kiva tukka ja tää oon tarkotettu kohteliaisuutena: oot laihtunu aika paljon:) siis ethän ole mikään läski ikinä ollutkaan, mutta siis eron kyllä huomaa kun monta vuotta seurannu tätä teidän blogia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ihana kommentti, monesti ollaan just vaan että "oot lihonu" tai "oot laihtunu", eikä ajatella yhtään miltä ne kommentit tuntuu. Kiva et osasit ottaa ton toisenkin puolen huomioon, kaikille hoikistuminen ei oo tervetullu juttu vaikka mua se ei toki haittaakaan :)

   Delete
 2. Ihana tukka! Haaveilen salaa just samanlaisesta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Siitä vaan värjäämään, tuo kivaa piristystä syksyyn :)

   Delete
 3. Tässäki vois olla semmone "tykkää" nappi : DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. FB-addikti :D Koodaappa jostain semmone ;)

   Delete
 4. Kattelin kans, et näytit jotenki hoikistuneen! Mut kauheen kiva tukka ja asu ja noi sun silmälasit, oot tosi söppänä näis! :)

  ReplyDelete
 5. Ihkis tucca ja ihkis Pepa <3<3<3

  ReplyDelete
 6. Ootko laihtunu? Näytät upealta :)!

  ReplyDelete